Kolmandas voorus mängib kodus Sillamäe Kalev

Jalgpalli Meistriliiga jätkub laupäeval, 20. märtsil III vooru kohtumistega, mis varalahkunud noortekoondislase, Tammeka jalgpalluri Hans Kristjan Rodima mälestuseks algavad kõik leinaseisakuga.

Eelmises voorus uue hooaja esimesed võidud võtnud Sillamäe Kalev ja Viljandi Tulevik kohtuvad kell 14.00 Sillamäe Kalevi kunstmurul, samal ajal antakse avavile Paide Linnameeskonna ja Tartu Tammeka duellile Paide kunstmurul ning Tallinna Flora ja Kohtla-Järve Lootuse matðile Sportland Arenal.

Seekordseks telemänguks TV14 ekraanil on kahe vooru järel esikohta hoidva Kalju ja kauaaegse meistri Levadia vastasseis. Otseülekanne Sportland Arenalt algab kell 16.55.

Vooru viimane kohtumine toimub samuti Sportland Arenal, kus nädal tagasi Levadialt viigi välja võidelnud FC Kuressaare võõrustab Narva Transi, kes just Levadiale avavoorus 0:3 alla jäi.

Meistriliiga III voor laupäeval, 20. märtsil:

kell 14:00 Sillamäe Kalevi kunstmuruväljak (Kesk 30, Sillamäe)
JK SILLAMÄE KALEV – VILJANDI JK TULEVIK

JK Sillamäe Kalevi peatreener Vladimir Kazachenok: “Meil on raskusi koosseisuga ja veel ei tea, mis ilm teeb ja milleks valmistuda… Kuid oleme kõik võrdsetes tingimustes. Loodame võita.”

Mängija Sergei Vihrov: “Me proovime võita. Eesmärk – võit!”

JK Tuleviku peatreener Marko Lelov: “Sillamäe on olnud Viljandile viimased kaks aastat väga ebamugav vastane. Praegu oleme võrdses seisus ja mõlemal on sarnased võimalused”.

Peakohtunik Sten Kaldma
Abikohtunikud: Jaanus Mutli, Marko Leevand

kell 14:00 Paide kunstmuruväljak (Staadioni 1, Paide)
PAIDE LINNAMEESKOND – TARTU JK TAMMEKA

Paide LM peatreener Erki Kesküla: “Vaatamata minimaalsele allajäämisele mängus Kaljuga tuleb tunnistada, et Tammeka on alustanud hästi. Vähemasti on nad näidanud, et oskavad väravaid lüüa. Meie ülesandeks saab olema täpne ja keskendunud mäng kaitses.”

Mängija Urmas Rooba: “Tammeka näol on tegemist noore ja võidujanuse tiimiga.Võrreldes eelmise hooajaga on kindlasti lisandunud hea annus enesekindlust. Ja ikkagi… Kodupublikule ei tahaks pettumust valmistada.”

JK Tammeka peatreener Marko Kristal: “Hoolimata sellest, et me Kaljule kaotasime, mängisime tegelikult hästi ja sealt on nüüd tore jätkata. Üritame Paide vastu selle hea mängu heaks tulemuseks realiseerida.”

Mängija Mario Hansi: “Kui lund ei saja ja tuleb meeldivalt palju rahvast, võib Paides isegi jalgpalli näha.”

Peakohtunik: Ain Karutoom
Abikohtunikud: Eduard Rõþov, Dmitri Vinogradov

kell 14:00 Sportland Arena (Asula 4c, Tallinn)
TALLINNA FC FLORA – KOHTLA-JÄRVE FC LOOTUS

FC Flora peatreener Martin Reim: “Väga tähtis mäng meile. Peame oma mängu kõvasti parandama, et head tulemust saavuta ning taas võidulainel jätkata.”

Väravavaht Stanislav Pedõk: “Tuleb väga raske mäng, aga kuna mängime koduväljakul, peame kindlasti võitma.”

FC Lootuse peatreener Aleksei Þukov: “Vaatamata kahele kaotusele näitas meeskond iseloomu. Positiivse tulemuse saavutamiseks on vaja väljakul tegutseda ühtse kollektiivina ning mäng mängult mängida paremini. Meid ootab raske ja huvitav kohtumine tugeva võistkonnaga.”

Mängija Vitali Vaðtðenko: “Ees seisab väga raske mäng võistkonnaga, kes on Eesti jalgpallis üks lipulaevadest. Proovime mängida ühtse meeskonnana nagu eelmistes mängudes.”

Peakohtunik: Hannes Kaasik
Abikohtunikud: Neeme Neemlaid, Martin Lember

kell 17:00 Sportland Arena (Asula 4c, Tallinn) – otseülekanne TV14s
NÕMME JK KALJU – TALLINNA FC LEVADIA

JK Kalju peatreener Getulio Aurelio: “Laupäeval ootab meid ees väga raske ja keeruline kohtumine, kuna mängime Levadiaga, kes on üks suurimaid favoriite meistritiitlile. Eelmises voorus nad viigistasid FC Kuressaarega, kuid see on nüüdseks juba minevik. Nad tulevad meie vastu täie jõuga, et võtta võit ja näidata, et eelmine mäng oli kõigest õnnetus, mis ei kordu. Me aga valmistame end ette nii, et korraldada neile sel nädalavahetusel uus õnnetus.”

Mängija Tõnis Kaukvere: “Motivatsioonimeeter on punases! Loodame koduväljakueelise ära kasutada ning näidata, kes on Sportland Arenal peremees!”

FC Levadia abitreener Mati Pari: “Meie eesmärk on see mäng võita ning ühtlasi parandada eelmises kohtumises tehtud vead. Loodan, et mängu tuleb vaatama palju inimesi.”

Mängija Taijo Teniste: “Mängime võidule ning üritame võidulainele tagasi pöörduda.”

Peakohtunik: Kristo Tohver
Abikohtunikud: Silver Kõiv, Sten Klaasen
Neljas kohtunik: Ainar Kuusk

kell 19:30 Sportland Arena (Asula 4c, Tallinn)
FC KURESSAARE – NARVA JK TRANS

FC Kuressaare peatreener Sergei Zamogilnõi: “Peame proovima taaskord väga keskendunult oma mängu mängida.”

Mängija Sander Laht: “Tahame näidata, et viik Levadiaga ei olnud vaid juhus.”

JK Transi peatreener Valeri Bondarenko: “Hooaja alguses on mängu mõjutanud mitmed erinevad tegurid, nagu näiteks ilm või väljakute olukord, seetõttu ei pääse tugevama meeskonna eelised alati esile.”

Väravavaht Sergei Ussoltsev: “Võib öelda, et Kuressaare on tugev meeskond, kuna eelmises voorus võtsid nad punkti Levadialt. Midagi see ikkagi näitab!

Peakohtunik: Mart Martin
Abikohtunikud: Rein Pajunurm, Kaupo Õismaa

Jalgpall.ee

Eelmine:
Järgmine: