23.06.2012

Kolmanda etapi võitis Mirjam

Suvevolle Jõhvi osavõistluse kolmanda etapi võitis võistkond Mirjam.

Credit24 Rahvaliiga Suvevolle III etapp

19.juuni 2012 Jõhvi Vene Gümnaasiumi kunstmuruväljak

Kolmandale etapile oli kohale tulnud 4 nais- ja 6 meesmängijat. Otsustasime teha segavõistkonnad – igale naismängijale loosisime juurde 2 meesmängijat ja ühele võistkonnale veel lisaks ühe naismängija. Võistkonnad moodustusid järgmised: Mirjam Vinkler, Gert Niinepuu, Marek Vitsur; Aljona Tumanova, Anton Kirillov, Ando Mesi; Carolin Mesi, Aime Luuk, Jaak Kivend, Tormis Otsma.

Esimeses kohtumises olid vastamisi Aljona ja Mirjami võistkonnad. Esimene geim algas tasavägiselt. Siis läks aga Aljona võistkond juhtima 10:7, kuid Mirjami võistkond viigistas seisu 12:12. Edasi sai aga Aljona võistkond ainult 4 punkti ja kaotas esimese geimi 16:25. Kuigi teine geim algas samuti tasavägiselt seisuni 5:5, siis edasi kulges mäng Mirjami võistkonna juhtimisel ja geim võideti tulemusega samuti 25:16 ning kogu mäng 2:0.  See oli ka ainuke kahegeimiline mäng.

Teises kohtumises olid vastamisi Aljona ja Carolini võistkonnad, kus naismängijad mängisid kordamööda. Esimene geim oli väga tasavägine, mille lõpuks võitis Aljona võistkond tulemusega 25:22. Teise geimi võitis Carolini võistkond 25:14. Kolmas otsustav geim kuulus aga Aljona võistkonnale tulemusega 15:11 ja kogu mäng 2:1.

Viimases kohtumises olid vastamisi Mirjami ja Carolini võistkonnad. Kuigi esimeses geimis juhtis Carolini võistkond pidi ta geimi lõpus ikkagi tunnistama Mirjami võistkonna paremust tulemusega 25:23. Teine geim aga kuulus Carolini võistkonnale tulemusega 25:20. Otsustavas geimis ei tulnud Mirjami võistkonna mäng aga üldse välja ja see geim kaotati 5:15 ning kogu kohtumine 1:2, kuid etapi võit kuulus ikkagi nende võistkonnale. Teise koha saavutas Carolini võistkond ja kolmandaks jäi Aljona võistkond.

Kohati olid selle etapi mängud siiski ka õnnemängud, kuna puhus tugev tuul, mis muutis mängu ajal palli suunda. Kohtumised vilistas Pavel Andrejev.

1. Mirjam Vinkler, Gert Niinepuu, Marek Vitsur 
2. Carolin Mesi, Aime Luuk, Jaak Kivend, Tormis Otsma
3. Aljona Tumanova, Anton Kirillov, Ando Mesi

AIME LUUK

Eelmine:
Järgmine: