03.04.2011
Firmasisesed

Kohtla-Nõmmele esiliiga kuld, pronksimängudes seis viigis

Kui Ida-Virumaa korvpallimeistreivõistlustel sai laupäeval meistriliigas kulla KK HITO, siis pühapäeval selgus, et esiliiga võitis sel hooajal klubi duubelmeeskond Kohtla-Nõmme/HITO. Mõlema liiga pronksiseerias on seis 1:1 ja otsustav kohtumine peetakse järgmise nädala reedel.

Pühapäeval peeti maakonna meistrivõistluste mängud Kohtla-Järve spordihoones ning pealtvaatajad said kolme põnevusmängu osaliseks.

Päeva esimeses kohtumises, esiliiga finaalseeria teises mängus sai Kohtla-Nõmme/HITO 83:77 jagu Iisaku/Kaitseliidust ja kuna ka laupäeval Iisakus olid kohtlanõmmelased võitnud, kuulus neile seeria võit 2:0 ja esiliiga esikohakarikas.

Päeva teine mäng oli meistriliiga pronksiseeria kordusmäng, kus Remeks kaotas Toilale küll poolaja 31:43, kuid võitis mängu 75:70. Selles seerias on kolmas, otsustav mäng järgmisel  reedel kell 20 Vokas.

Pühapäevane kolmas kohtumine oli esiliiga pronksiseeria teine mäng, kus “kodumeeskonna” rollis oli laupäeval kaotuse saanud Mäetaguse, kelle õige kodusaal on renoveerimisel. Võrdsete heitluses jäi seekord peale Mäetaguse, kes alistas Askele IV 73:71. Selles seerias on kolmas, otsustav mäng tuleval reedelkell 18 Mäetagusel.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: