26.06.2009
Firmasisesed

Kohtla-Nõmme meistriks tulid Iisaku Vennad ja Kohtla-Nõmme/DHL

Hoolimata vahelduva pilvisusega ja sademetega ilmast peetud Kohtla-Nõmme lahtised meistrivõistlused tänavakorvpallis võitis eliitklassis Iisaku võistkond Vennad ja amatööride klassis Kohtla-Nõmme/DHL.

Eliitklassis oli kohal kolm meeskonda ja kõik nad koosnesid IIsaku mängijatest. Kõik kolm mängu võitis võistkond Vennad (Peeter Valdre, Toomas Valdre, Andres Pärnpuu ja Jaanus Pärnpuu), kes finaalis alistas võistkonna Jõhvi Gümnaasium (Priit Palmet, Aulis Paal, Janar Aleksandrov)  Kolmanda koha sai võistkond Stos (Martin Laanemets, Lauri Nurgamaa, Viljar Valdre, Sven Säde).

Äärmisel põnevad olid amatööride klassi medalimängud. Finaalis alistas Kohtla-Nõmme/DHL Ferdmasteri 8:7, kusjuures kui mängida oli neli sekundit, sai viigiseisul 6:6 palli Ferdmaster, kes suutis kahe sekundiga korvi visata kaks sekundit enne lõppu läks Ferdmaster 7:6 ette. Allejäänud ajaga suutis DHLi mängija Tanel Leisalu palli saada ja selle kaugviskest teele saata – pall läbis korvirõnga tähendades DHLile 8:7 võitu. Lisaks Leisalule said amatööride klassi kuldmedalid teist aastat järjest Toomas Aul ja Janno Kasemaa, samuti kuulus kuldmedal  Alar Salale. Hõbedaga pidid leppima Karl Sööt, Nikita Golovin, Hristo Neiland ja Sander Sööt.

Samal ajal olid käimas lõpusekundid pronksimängus Kohtla-Nõmme – Mäetaguse, kus seis oli viigis 11:11. Nii lõppes ka normaalaeg. Äkksurmani peetud lisaajal sai Artur Saariste kasutada vabaviske, mille ta ka realiseeris – 12:11 võit ja kolmas koht Kohtla-Nõmmele. Kolmanda koha saanud võistkonnas olid Artur Saariste, Janar tukkija, Rene Roosimägi ja Ragnar Mehide. Esimesena jäid medalitest ilma Taavi Toomel, Kristo Sootalu ja Aleksander Listov.

Viienda koha sai Booner, kuues oli Madis, seitsmes Kanahambad ja kaheksas Viru.

Järgmine tänavakorvpallivõistlus peetakse 11. juulil Mäetagusel. Nädal hiljem, 18. juulil mängitakse seda huvitavat mängu Iisakus.

Aleksandr Komðini pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=881

Anna Romanenko pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=885

Tulemused: https://sportiv.ee/index.php?2/5742

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: