21.02.2008

Kohtla-Järve paar oli Eesti meistrivõistlustel kolmas

Kohtla-Järve klubi Stiil paar Emilia Bogdanova ja Vladislav Rõbatðenko tuli Eesti meistrivõistlustel ladinaameerika tantsudes kolmandaks ning pääses Euroopa karikavõistlustele.

Laupäeval peeti Tallinna tehnikaülikooli spordikompleksis Eesti meistrivõistlused ladinaameerika tantsudes.

Juunioride II vanuseklassis, kus võistlevad ka Kohtla-Järve Stiili esindavad Emilia Bogdanova ja Vladislav Rõbatðenko, tegi kaasa 41 paari. Klubi juhi Valeri Kozlovi sõnul oli paar pärast Eesti standardtantsude meistrivõistlustel saadud edukat viiendat kohta oma lemmikprogrammiks väga püüdlikult valmistunud. Klubi teeb koostööd Venemaa treeneri Areg Avanesjaniga ning viimase kuu harjutasidki Bogdanova ja Rõbatðenko enamjaolt tema käe all. Tulemus ei lasknud end kaua oodata: kindel finaalipääs ning seal vanemate ja kogenumate konkurentide järel kolmas koht.

Valeri Kozlov vahendas spetsialistide hinnangut: nende arvates oli Kohtla-Järve Stiili paar oma vanuseklassis kõige tehnilisem.

Tänu Eesti meistrivõistlustel saadud kolmandale kohale pääsesid Emilia Bogdanova ja Vladislav Rõbatðenko Eestit esindama 19. aprillil Austrias toimuvatel Euroopa karikavõistlustel.

Teistel Kohtla-Järve Stiili paaridel nii hästi ei läinud. Anastassia Võsu ja Stanislav Esenfeld said 32. koha. Kõige vanemas grupis kaasa teinud Terje Pihot ja Andrei Vavilovit peetakse Eesti üheks perspektiivikamaks paariks, kuid seekord vedas neid ilmselt vorm alt ja tulemuseks oli seitsmes koht.

PÕHJARANNIK

Eelmine:
Järgmine: