05.04.2008
Kergejõustik

Kohtla-Järve karikas läks Tsefeile

Läinud laupäeval peeti Kohtla-Järve karikavõistlused kergejõustikus, kus tegid kaasa peaaegu kõikide Ida-Virumaa klubide sportlased.

Erinevalt teistest võistlustest peeti seekord meeskondlikku arvestust. Võistlejad olid jaotatud kahte vanuserühma: 1990. aastal sündinud ja vanemad noormehed ja neiud ning 1991. aastal sündinud ja nooremad.

Talvistest karikavõistlustest võttis osa viis võistkonda: Kohtla-Järve Atleetika, Tsefei ja Mitð, Jõhvi Visa ja Narva Narvic. Kavas oli 50 m jooks, 50 m tõkkejooks, kaugus- ja kõrgushüpe, neidudel 600 m ja noormeestel 1000 m jooks ning teatejooks.

Osalejaklubide treenerite hinnangul läksid võistlused korda, seda eriti võistkonnavaimu arendamise mõttes. Neidude teatejooksu võitis Narvic, noormeeste tasavägise teatejooksu aga Tsefei. Üksikaladel jäi ainult külalislahkel võõrustajal Atleetikul esikoht saamata. Neli individuaalala võitu sai Igor Sjunin Tsefeist (50 m jooks, 50 m tõkkeid, kõrgus- ja kaugushüpe), kolm alavõitu läks tema klubikaaslasele Daniil Sigejevile (50 m tõkkeid, kõrgus- ja kaugushüpe) ja Þanna Vladimirovale (50 m jooks, 50 m tõkkeid, 600 m jooks). Kolmes vanuseklassis neljast võitsid keskmaajooksu klubi Mitð kasvandikud Taavi Kruut, Aleksei Markov ja Jelena Listova. Anastassia Fedina ja Jevgeni Kljatðenko tõid Tsefeile oodatud esikoha kõrgushüppes. Mihhail Bassarovski Narvast võitis 50 m jooksu, tema kaaslinlane Jelena Bulõnina 50 m jooksu ja kaugushüppe, jõhvilannad Kaie Kiik ja Anastassia Semjonova vastavalt 50 m tõkkejooksu ja kaugushüppe.

Võistkondliku esikoha sai Kohtla-Järve klubi Tsefei (107 punkti), teine oli Narvic (69), kolmandat kohta jagasid Atleetika ja Visa (mõlemal 40 punkti).

Protokoll: www.sportiv.ee/dokument/kjkarikaskj_230208pr.xls

PÕHJARANNIK

Eelmine:
Järgmine: