13.02.2016
Firmasisesed

Kohad paigas, kuid mängupinge säilinud

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistlustel on voor enne põhiturnbiiri lõppu selged kõik kohad, kuid ka viimase vooru mängud on meeskondadele olulised.

Laupäeval alistas tiitlikaitsja Toila võõrsil 85:77 (49:37) võõrsil endale juba varem põhiturniiri võidu kindlustanud Iisaku Peetri Pizza. Samas oli mäng mõlemale meeskonnale oluline, sest eelnevalt oli Iisaku alistanud Toila mõlemas mängus ja saanuks nad tänagi võidu, siis tähendanuks vastasest kolmel korral üleolek Iisakule võimalikus finaalseerias 1:0 edu. Tänase võiduga tagas Toila endale selle, et juhul kui nad pääsevad finaali, algab finaalseeria seisult 0:0.

Viimases, 20.-21. veebruaril toimuvas voorus on vastamisi Toila – KK HITO ning Iisaku Peetri Pizza – Remeks. Eeltoodud põhjusel on mängud kõikidele osapooltele olulised. Toila seis on seni KK HITO vastu mängudega 2:0 ja kuna on võimalik, et meeskonnad kohtuvad pronksiseerias, siis Toila võidu korral sakasid nad seeriaks 1:0 edu.

Peetri Pizza on seni alistanud Remeksi kahel korral, kuid ka Remeksil on võimalus pääseda finaali ehk seega on ka selles mängus palju kaalul.

Põhiturniiri võitjana pääseb Iisaku Peetri Pizza otse finaali. Finaalivastane selgub poolfinlaalist, kus vastamisi on põhiturniiri teine Remeks  ja kolmas Toila. See kahe võiduni mängitav seeria algab seisult 0:0, kuna põhiturniiri onavahleistes mängudes  sai Remeks 2 ja Toila 1 võidu.

Poolfinaalseeria kaotaja mängib pronksiseerias, kus nende vastaseks on põhiturniiri neljanda kohaga leppima pidanud KK HITO.

sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: