02.02.2007
Firmasisesed

KK Narva alistas lisaajal Toila

LIVING.ee Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste meistriliigas pidasid meistriliiga meeskonnad uue aastanumbri sees esimesi mänge, neist põnevaimas alistas KK Narva kodus lisaajal Toila 97:93, revanðeerides sellega esimeses ringis saadud kaotuse.

Revanði esimeses ringis saadud kaotuse eest sai ka tiitlikaitsja KK Hito, kes kohtlajärvelaste omavahelises mõõduvõtmises purustas pooliku koosseisuga mänginud Remeksi 97:58. AK Askele alistas võõrsil Iisaku KK 76:58. Meistriliiga liidriks tõusis KK Hito, kel kirjas viis võitu ja kaks kaotust; neli võitu ja kaks kaotust on saanud Toila ja AK Askele, kellest vaid võidu kaugusele jäävad KK Narva ja Remeks. Võiduta on tabeli lõpus Iisaku KK.

Esiliigas lõppes esimene etapp ning mõlemast alagrupist pääses kolm paremat meeskonda mängima kohtadele 1.-6. A-alagrupi viimastes mängudes alistas Mäetaguse kodus BC Karjamaa 89:81 ja võõrsil SMK Aseri 79:70 ning Viru ÜJP oli parem Vikingmodumist 100:81. Alagrupi esikoht kuulus Viru ÜJP meeskonnale, kes seitsme võidu kõrvale sai vaid ühe kaotuse, seda Mäetaguselt, kes 6 võidu ja 2 kaotusega oli teine. Nii Vikingmodum kui ka SMK Aseri kogusid võrdselt 3 võitu ja 5 kaotust, kuid kuna mõlemas omavahelises mängus oli paremaks osutunud Vikingmodum, pääsesid nemad ka tugevamasse gruppi. Nõrgemas grupis mängib lisaks Aseri meeskonnale ka ühe võidu saanud BC Karjamaa.

Esiliiga B-alagrupi viimastes mängudes oli Iisaku KK II parem Sillamäe Kalevist 105:60 ning kahe nõrgemasse gruppi jäänud meeskonna mängus sai Jõhvi SK tabelisse esimese võidu, alistades Kohtla-Järve Remeks/Intro 67:61. Lisaks Iisaku KK II (7 võitu ja 1 kaotus) said tugevamasse gruppi ka Kohtla-Nõmme/DHL (6-2) ja Sillamäe Kalev (5-3). Nii Remeks/Intro kui ka Jõhvi SK võitsid kaheksast mängust ühe.

Teises liigas möödunud nädalavahetusel mänge ei olnud ja järgmised mängud peetakse eeloleval laupäeval – sel nädalavahetusel enamik kahe tugevama liiga meeskondi puhkab. Vaid Toila ja Mäetaguse peavad laupäeval kodus Eesti valdade talimängude alagrupiturniiri mänge.

Lisaks on sel reedel kell 19.30 Vokas võimalik vaadata Eesti esiliiga korvpallikohtumist Jõhvi/Toila ja Võru KK meeskonna vahel.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: