27.05.2013
Firmasisesed

KK HITO võitis Eesti meistrivõistluste etapi

Keerulistes ilmastikutingimustest Tartus peetud Sprite 3×3 tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste teisel etapil võttis lisaajal võidu KK HITO võistkond, koosseisus Siim Laur, Edvard Trumm, Jalmar-Joosep Saar ja Margo Tali, kes finaalis alistas Jaan Puideti, Silver Leppiku, Martin Viiaski ja Heiko Rannula tiimi Kliimakaubamaja.ee.

“Rasketes oludes oli meil rohkem õnne”, hindas KK HITO võtmemängija Siim Laur. “Poolfinaali võitsime viimase sekundi kaugviskega ja finaalis tabasime lisaajal tähtsa vabaviske”, rääkis Laur, kes valiti ka võistluste MVP-ks, kellel on augustis Vabaduse väljakul toimuval finaalis võimalik võita reis USA-sse, NBA tähtede mängu nädalavahetusele.

Kolmandale kohale tuli 2012 aasta meister ja avaetapi võitjatiim NOTO/4Team, kus pallivad Illimar Pilk, Timo Eichfuss, Arkko Pakkas ja Ardi Oja. BC Kalev Cramos eduka hooaja teinud Indrek Kajupank, koos Mario Paiste, Janis Vahteri ja Erik Lutsuga kaotasid KK HITOle 1 punktiga veerandfinaalis ja jagasid kokkuvõttes 5.-.6 kohta.

sport.delfi.ee

Eelmine:
Järgmine: