17.02.2009
Firmasisesed

KK Hito ühe jalaga veerandfinaalis

Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliigas alistas kolmandat kohta hoidev KK Hito teisipäeval võõrsil TTÜ KK II 82:70 ning veerandfinaali kohast lahutab hitolasi üks võit.

A-tugevusgrupist kindlustab endale pääsu otse veerandfinaali neli paremat. Koht kaheksa hulgas on juba kindel TÜ/Rock II (11 võitu – 0 kaotust) ja Rademaril (10 – 3). Kahele vabale kohale on jäänud viis kandidaati, neist parimad võimalused otse edasipääsuks on just Hitol, kes 8 võidu ja 5 kaotusega on kolmandal kohal. Järgnevad Altius/Newox (6 – 7), TTÜ KK II (6 – 8), Võru KK (5- 7) ja Verenda (5 – 7). Hitol on jäänud veel mängida Rocki ja Verendaga võõrsil ning Altius/Newoxiga kodus, üks võit neist kolmest mängust kindlustaks Hitole koha veerandfinaalis. Samas võib teiste mängudest sõltuvalt Hitole edasipääs kindel olla ka hoolimata viimaste mängude tulemustest. 

B-tugevusgrupis liidrikohal olev Jõhvi/Toila peab oma järjekordse mängu sel reedel kodus, kui Vokas kell 19.30 algavas kohtumises ollakse vastamisi Paide Viking Window meeskonnaga, kes B-grupi tabelis viiendal kohal.

Sportiv.ee

 

Eelmine:
Järgmine: