30.12.2012
Firmasisesed

KK HITO tagala seekord välja ei vedanud

Korvpalliaastale 2012 panid ilusa punkti Rakvere Tarvas ja KK HITO, kes G4S Korvpalli Meistriliiga raames kohtusid Rakvere spordihallis. Pärast head algust HITO hoog rauges ning Rakvere pööras mängu enda kasuks, võites selle 91:67, kirjutab basket.ee.

Esimest veerandaega alustas hästi KK HITO, kes vabavisete abil haaras juhtohjad enda kätte. Rakvere sai oma alguse kohmetusest üle ning veerandi viimased minutid kuulusid juba neile, olles pisikesele pausile minnes ees 15:13. Teisel kümnendil läks alustuseks lahti Maris Laksa soolokontsert, mis sütitas ka teisi tema meeskonnakaaslasi ning vahe hakkas tasapisi kärisema, olles poolaja lõppedes 19 punkti, seisuks 43:24.

Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber tõdes pärast mängu, et väga magus on aastat võiduga lõpetada. “HITO poisid mängisid vabalt ja südikalt, ei olnud mingi ülekünd. Me siin just poistega vaatasime, et oleme mänginud sel hooajal 40 kohtumist. Poisid on väga vägevalt mänginud terve selle esimese poole,” oli Sõber asjade kulguga rahul, vahendab alaliidu pressiteade.

Kaotajate juhendaja Priit Sternhof oli kohtumise järel positiivne. “Tänane kohtumine ei olnud alguses väga hull. Arvasime, et jääme kiiremini Tarva trammi alla. Meie vahetused ebaõnnestunud ja vastastel tulid kõik hoogsasti sisse ja said mängurütmi kohe kätte, ” ütles Sternhof. “Hooaja esimese poolega tuleb rahule jääda. Meistriliigasse tulek oli õige ja poisid saavad kõrgemal tasemel mängida,” hindas peatreener.

Statistika: http://www.basket.ee/index.php?mid=399&section=boxscore&gid=2013001053

Basket.ee

Eelmine:
Järgmine: