23.03.2009
Firmasisesed

KK Hito sai noorte Euroliiga etapil neljanda koha

Nädalavahetusel Kohtla-Järvel peetud Euroopa noorte korvpalliliiga U16 vanuseklassi teise divisjoni selle hooaja viimasel, kolmandal etapil sai neljanda koha kohaliku KK Hito esindus, Tallinna BC Kalev/Cramo oli kuues.

KK Hito sai etapil tabelisse kolm võitu ja kaks kaotust. Võideti Lahti NMKÜd 51:48 ja Peterburi Vassilieostrovskaja spordikooli 49:34 ning lisaks saadi 20:0 tabelisse turniirile mitte sõitnud Rootsi meeskonna BC Fryshuset vastu. Kaotas Hito 36:46 Peterburi spordikoolile nr 1 ja 44:66 Moskva rajooni Lobnja BC Metall Profilile.

Tallinna Kalev sai lisaks 20:0 kirja võidu ka Vassilieostrovskaja spordikooli üle, kes alistati 55:22.

Etapi võitis ja saavutas kolme etapi kokkuvõttes teises divisjonis 14 võidu ja 1 kaotusega esikoha BC Metall Profil, kes teisest divisjonist ainsana lunastas endale pääsme 23.-26. aprillini Riias BS Riga/1188 korraldusel toimuvale kaheksa meeskonna finaalturniirile. Seal osalevad lisaks Metall Profilile ja korraldajatele kuus paremat esimese divisjoni meeskonda. Esimeses divisjonis juhivad enne viimast etappi täiseduga Moskva regiooni BC Himki ja BS Vilnius, neist ühe võidu kaugusel on S. Marciulionis BA Vilniusest.

Esimese divisjoni turniirid peetakse sel nädalal Moskvas ja Wroclawis, kusjuures Wroclawis on võistlustules ainsana Eestit kõrgemas divisjonis esindav Rapla KK, kes seni on kümnest mängust saanud kaks võitu.

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=753

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: