11.07.2013
Firmasisesed

KK HITO sai Hispaanias turniirivõidu

Hispaanias toimunud meeste korvpalliturniiril saavutas KK HITO esikoha, kirjutab www.hito.ee.

Sel suvel osalesid hitolased kahel rahvusvahelisel turniiril. 2002-2003a. sündinud poisid käisid võistlemas Itaalias, Materas ning 2000a. ja 1998a. sündinud poisid said oskusi teiste võistkondadega võrrelda Hispaanias, väikelinnas nimega Lloret de mar. Barcelona lähistel käisid võistlemas ka mehed.

Hispaanias läks kõige paremine meestel, kes suutsid turniiri võita. Finaalis saadi kindlalt jagu Prantsusmaa klubist N.B.A.O Nice. Võidukasse koosseisu kuulusid: Aulis Paal, Margo Tali, Taivo Porval, Heimar Juhanson, Siim Laur, Jarko Kool, Roel Burov, Rasmus Luud ja Aleksis Anijärv.

Natuke kehvemini käis käsi 2000a. sündinud poistel, kes said finaalis Itaallastelt lüüa ning tasuks teine koht. Võistkonnas mängisid: Joosep Mägi, Jürmo Rooma, Martin Aller, Taniel Sapovalov, Karl Mägi, Kristo Veber ja Karel Laanemets.

1998a. sündinud hitolased lõpetasid turniiri viienda kohaga. Alagrupis saadi kahe võidu ja ühe kaotusega teine koht ning hakati mängima kohtadele 5.-8. ning seal alistati vastane mõlemas mängus. Koosseis: Martin Jagodin, Indrek Kuldmaa, Markus Kuldmaa, Artur Jakovlev, Kristjan Lass, Viljar Karja ja Egert Lilleorg.

Materas võideti alagrupis kaks kohtumist ning korra tuli ka ise vastaste paremust tunnistada. Kuna sealsete reeglite kohaselt mängitakse välja vaid neli esimest kohta, siis mitmendaks lõplikult tuldi polegi teada. Peale alagrupi kohtumisi võideti veel kolm ning kaotati kaks mängu. Võistkond mängis turniiril koosseisus: Argo Ers, Marten Trumm, Richard Pärss, Siim Pärss, Sander Naarits, Fjodor Derbnev, Arend Küttim, Andre Vomm, Aleksander Kaitsenija, Sven Soppe, Markko Lillpuu ja Sten Lillpuu.

hito.ee

Eelmine:
Järgmine: