29.10.2010
Firmasisesed

KK Hito noored said Euroliigas veel ühe skalbi

Euroopa noorte korvpalliliiga U17 klassis (s. 1994. a ja hiljem) saavutas Riias peetud avaetapil KK Hito 56:42 võidu Rapla KK meeskonna üle. Ka teises mängus saatis Hitot edu.

Mängus Raplaga oli Hito edukaim oli 17 punkti ja 12 lauapalliga Georg Tambre, Aleksis Anijärv viskas 15 punkti ning keith Klettenbergi arvele jäi 11 silma.

Päeva teises mängus alistas KK Hito 48:44 Krasnodari Lokomotiv/Kubani, kes saavutas eelmine aasta sama aastakäigu turniiril teise koha, kusjuures siis sulges poolinaalis eestlaste tee finaali just Kubani meeskond, kes Hito 77:61 alistasid. Kui siis hävisid eestlased lauavõitluses, mis kaotati 21:50, siis seekord kaotati lauavõitlus vaid 21:22. “Ka vastased kiitsid meie edasiminekut just lauavõistluses,” sõnas võistkonna peatreener Priit Sternhof, kelle sõnul kujunes nii, et suured blokeerisid lauda ja lühemad noppisid lauapalle. Nii sai Eesti noortekoondise põhikeskmängija Georg Tambre vaid 2 lauapalli, samas kui Eesti koondise tagamängijad Sander Saare ja Aleksis Anijärv said kätte vastavalt 7 ja 4 lauapalli. Kolm nimetatut olid ka edukamad punktikütid, Tambre ja Anijärv viskasid 14 ja Saare kogus 11 punkti, kusjuures ta andis veel 11 resultatiivset söötu

Eelmisel hooajal sai Hito teatavasti 32 meeskonna seas 4. koha. 

Sportiv.ee

 

Eelmine:
Järgmine: