31.10.2010
Firmasisesed

KK Hito noored läbisid EYBLi esimese etapi kaotuseta

Euroopa noorte korvpalliliiga U17 vanuseklassi (s. 1994.a ja hiljem) esimesel etapil Riias alistas KK Hito kõik viis vastast, näidates sellega, et klubile tuleval kevadel Jõhvi toimuva superfinaali läbiviimise andmine oli igati õigustatud.

Nii reedel kui ka laupäeval kaks võitu (teiste seas alistati ka eelmise hooaja finalist Krasnodari meeskond) saanud KK Hito alistas etapi viimases mängus Jelgava Zemgale pärast 28:29 kaotatud poolaega 60:49.

Võitjate punktidest täpselt pooled viskas Aleksis Anijärv, kes lisaks võttis ka 7 lauapalli. 30 punkti toel pälvis Anijärv ka 98 punktiga etapi resultatiivseima mängija eriauhinna. Viimases kohtumises kogus kahekohalise arvu punkte ka Sander Saare, kelle arvele kanti 14 silma.

Sarnaselt Hitoga kogus avaetapil viis võitu ka Marciulionise korvpalliikool, kuid kuna leedulastel oli parem korvide vahe sai nad esikoha ning Hito pälvis hõbemedalid ja teise koha karika.

“Eks see oli meie poolt omamoodi kingituseks peatreener Priit Strenhofi kolmapäeval ees ootavaks juubeliks,” sõnas võistkonna abijuhendaja Meelis Luud.

Sarnaselt Hitole eliitgruppi kuuluv Rapla KK meeskond kaotas Riias kõik viis kohtumist. Järgmine Eesti klubide osalusega EYBLi U17 vanuseklassi eliitgrupi etapp peetakse 7.-9. jaanuarini Raplas.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: