10.12.2012
Firmasisesed

KK HITO mäng TÜ/Rockiga lükkus uude aastasse

Seoses TÜ/Rocki palvega lükkus 29. detsembril Jõhvis toimuma pidanud Eesti korvpallimeistrivõistluste kohtumine KK HITO – TÜ/Rock uude aastasse ja see toimub 6. jaanuaril. Kuupäeva muutmise vastutasuks sai KK HITO selle, et mõlemad põhiturniiri mängud Tartu meeskonnaga mängitakse Jõhvis.

Teatavasti lähevad Eurosarjas mängiva TÜ/Rockiga (nagu ka BC Kalev/Cramoga) mängud kõikidele vastastele turniiritabelis topelt ehk mängitakse meeskondadega küll kahel korral, kuid tabelisse läheb neli mängu. Nii oleks näinud idavirulased meistrivõistluste liidrit Jõhvis vaid ühel korra, nüüd sõidavad nad siia kaheks mänguks.

Seega saavad Ida-Virumaa korvpallisõbrad kohe uue aasta alustuseks mõnusa annuse korvpalli, sest teatavasti kohtub KK HITO 5. jaanuaril TTÜ KK meeskonnaga. Päev hiljem on siis kavas kohtumine TÜ/Rockiga. Mõlemad kohtumised algavad kell 17. Ühtlasi saab sellega läbi ka meistrivõistluste põhiturniiri esimene pool ehk kaks ringi neljast.

Ühtlasi on edastatud Jõuluvanale teade, et nendele mängudele saab pileteid headele lastele muretseda Jõhvi spordihallist, kus nad on juba praegu saadaval eelmüügis müügil hinnaga 2 (õpilased, pensionärid) ja 4 eurot.

Käesoleval aastal jääb KK HITOl pidada veel kaks mängu võõrsil, 20. detsembril Pärnus ja 30. detsembril Rakveres.

Seoses ka teise Tartu mängu koju saamisega on mõttekas korvpallisõbral osta ka klubi kodumängude hooajapääse, mille hinnaks 20 eurot. Kodus seisavad jaanuarist kuni aprillini HITOl ees veel 10 mängu meistriliigas: kaks nii Tartu kui ka Pärnuga ning üks ülejäänud kuue meeskonnaga.  Hooaja pääsme (kõik KK HITO KMLi ja EMV II liiga kodumängud) ostmiseks tuleb kanda 20 eurot KK HITO arveldusarvele 221055199541. Selgitusse panna “KK HITO KMLi toetus.”

Hito.ee

Eelmine:
Järgmine: