29.11.2009
Firmasisesed

KK Hito lõpetas noorte Euroliiga etapi võiduga

Jelgavas toimunud noorte Euroopa korvpalliliiga U16 (s. 1994. a ja hiljem) kõrgema divisjoni avaetapil kogus KK Hito kolm võitu ja kaks kaotust.

Kui etappi alustati reedel 60:51 üllatusvõiduga eelmise hooaja neljanda, Moskva CSKA üle, siis pühapäevases viimases, viendas voorus alistati eelmisel hooajal veel teises divisjonis mänginud, kuid sealt eduka esinemisega kõrgemasse seltskonda tõusnud Tampere BC Pyrinto 71:53. Hito edukaim selles kohtumises oli Aleksis Anijärv 30 punktiga, Georg Tambre viskas19, Sander Saare 10, Rasmus Luud 7, Keith Klettenberg 3 ja Fredi Müür 2 punkti. 

Lisaks kahele nimetatud võidule sai Hito kolmandas voorus võidu Riia Rizene üle 63:50. Kaotati teises voorus Jelgavale 45:52 ja neljandas voorus 55:75 Riia BJSC DSNile.

Etapi võitis täisedu, viie võiduga Moskva regiooni Himki meeskond. Vaid Hitole kaotanud CSKA pidi leppima teise kohaga. Jelgava ja Hito kogusid võrdselt 3 võitu ja 2 kaotust, kuid kuna omavahelise mängu võitis Jelgava, said nemad kolmanda koha ja Hito oli neljas. Turniiri resultatiivseim mängija oli 93 punktiga hitolane Aleksis Anijärv.

Teine eliitsarjas esinev Eesti klubi Rapla KK peab oma esimese etapi mängud 10.-13. detsembrini Riias.

Teine etapp on Hitol ja Raplal kavas 14.-17. jaanuarini Moskvas, kolmandal etapil mängib Hito 11.-14. märtsini Klaipeds ja Rapla 25.-28. märtsini Riias. Mõlemad Eesti meeskonnad saavad eliitseerias hooajal 15 mängu. Sama vanuseklassi 2. divisjonis mängib Eestist sPORTKUNDA, kes oktoobri lõpus Rakveres peetud avaetapil sai kolme võidu ja kahe kaotusega kolmanda koha.

Sportiv.ee 

Eelmine:
Järgmine: