20.12.2010
Firmasisesed

KK Hito lõpetas esimese ringi täiseduga

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste meistriliigas alistas KK Hito eelmise hooaja finalistide kohtumises Remeksi 71:61.

Teises 7. vooru kohtumises alistas Jõhvi BC Karjamaa võõrsil 81:60 Iisaku KK.

Esimesest ringist on pidamata veel üks kohtumine, kus 29. detsembril on Vokas vastamisi BC Viru Basket ja BC Karjamaa. Enne seda mängu on tabeliseis järgmine: 1. KK Hito 6-0, 2. Toila 5-1, 3.-4. Askele ja Remeks 3-3, 5. BC Karjamaa 2-3, 6. BC  Viru Basket 1-4, 7. Iisaku KK 0-6. Ehk teises ringis läheb tõsiseks heitluseks nii otse finaali viiva põhiturniiri võidu nimel, kui ka kuldpoolfinaali viiva 2. ja 3. koha nimel, kui ka pronkspoolfinaali viiva 4. ja 5. koha nimel.

Esiliiga viimatipeetud kohtumistes olid võidukad võõrsil mänginud meeskonnad. Kiviõli/Maidla alistas lisaajal 91:84 Vikingmodumi, seda hoolimata sellest, et lõpuminutid mängiti neljakesi. Kohtla-Nõmme oli Mäetagusest parem 81:65. Seitsmenda vooru ettemängitud kohtumistes alistas Iisaku/Kaitseliit teatavasti Sillamäe Kalevi 115:75. Ainus uude aastasse lükatud mäng Viru JVP – Askele IV peetakse 9. jaanuaril.

Esimese ringi lõpetasid 5 võidu ja 2 kaotusega kolm meeskonda: Mäetaguse, Iisaku/Kaitseliit, Kohtla-Nõmme. Neist vaid võidu kaugusel on 4 võidu ja 3 kaotusega Kiviõli/Maidla, viies on Askele IV (3-3), kuues Sillamäe Kalev (3-4), seitsmes Viru JVP (2-4) ja kaheksas Vikingmodum (0-7). Seega on esiliiga tabeliseis veelgi tasavägisem kui meistriliigas.

Eeloleval pühapäeval selguvad Maidlas Ida-Virumaa karikavõistluste finalistid, kell 13 kohtuvad esimeses poolfinaalis Askele ja Toila ning kell 14.30 kohtub karikakaitsja Iisaku/Kaitseliit KK Hitoga. 

Ida-Virumaa korvpalli rahvaliigas lõppes esimene ring kahe mänguga Lüganuse keskkooli võimlas. Täiseduga võitis esimese ringi Virumaa Politsei SS, kes viimati alistas 70:37 SK Walteri, kes lõpetas esimese ringi ühe võidu ja kolmanda kohaga. Esimeses ringis sai kaks võitu ja teise koha Mäetaguse SK, kes viimati oli parem Püssi SKst 66:43. Teine ring algab jaanuarikuus. 

sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: