06.10.2011
Firmasisesed

KK HITO/Jõhvi viskas võidumängus 121 punkti

Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliigas ainsa Ida-Virumaa meeskonnana esinev eelmise hooaja pronks KK HITO/Jõhvi alustas uut hooaega veenva võiduga.

KK HITO/Jõhvi purustas neljapäeva õhtul Tallinnas, Audentese spordihallis peetud kohtumises koguni 121:57(57:25) Audentese SG/Noortekoondis võistkonna. Võitjate parim oli 25 punktiga Siim Laur, Edvard Trumm viskas 17 punkti ja võttis 14 lauapalli. Ka kõik ülejäänud HITO/Jõhvi mängijad said käe valgeks ning punktid jagunesid järgmiselt: Dmitri Nazarov 17, Markus Laanemets 14, Georg Tambre 12, Margo Tali 11, Sander Saare 10, Roel Burov 6 , Aleksis Anijärv 4, Janar Urres 4 ja Marek Vinni 1.

Järgmise mängu peab KK HITO/Jõhvi tuleval kolmapäeval Jõhvi spordihallis algusega kell 20, siis on nende vastaseks eelmisel hooajal veerandfinaali jõudnud Tallinna BC Kalev II, kes esimese vooru mängus alistas 89:80 Kuressaare SWE-7. Lisaks nimetatutele kuuluvad veel C-alagruppi TTÜ SK ja Tallinna Balteco, kes samuti olid neljapäeval vastamisi ja eelmise hooaja hõbe Balteco sai 96:83 võidu.

Kokku on esiliigas 18 meeskonda, kes esimesel etapil on jagatud kolme kuueliikmelisse alagruppi. Iga alagrupi kolm paremat mängivad teisel etapil A-tugevusgrupis, ülejäänud meeskonnad mängivad B-tugevusgrupis.

KK HITO hooaja erileht: http://spordihall.johvisport.ee/index.php?id=103276

Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste teises liigas mängivad kaks Ida-Virumaa klubi, kes esimesel etapil kuuluvad samasse gruppi. Iisaku on alustanud kahe kodus saadud võiduga, avavoorus alistati Raudna AP Mets 71:57 ja kolmanda vooru ettemängitud kohtumises oldi parem SK Haapsalu/Rannarootsi meeskonnast 86:77. Läänemaalastega on mänginud kodus ka KK HITO/Toila, kes võitis külalisi 73:52.

Järgmise nädala reedel, 14 oktoobril on Ida-Virumaa meeskonnas vastamis Vokas, enne seda jõuab HITO/Toila sel reedel võõrsil mängida AP Metsaga. Viienda meeskonnana kuulub C-gruppi Hiiumaa meeskond KK Askus. Teises liigas on süsteem sama, mis esiliigas ehk kui esimesel etapil pääseb meeskond grupis kolme parema hulka, siis koht play-offis on tagatud. Eelmisel hooajal sai KK HITO II teises liigas hõbeda (tõsi küll tollasest meeskonnast eriti palju pole HITO/Toila meeskonda alles jäänud), Iisaku KK sai eelmisel hooajal 12. koha. 

johvisport.ee

Eelmine:
Järgmine: