18.11.2011
Firmasisesed

KK HITO/Jõhvi taas võidukas

Teist päeva järjest ja kokku seitsmendat korda sel hooajal lahkus KK HITO/Jõhvi Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliigas väljakult võitjana. Reede õhtul alistati kodusaalis Audentese SG/Noortekoondis 99:56.

Tasavägist mängu jätkus avaveerandiks, mille HITO/Jõhvi võitis 17:14, kuigi esmakordselt mindi ette alles veerandaja viimasel minutil – 16:14, kuid seejärel enam juhtohje käest ei antud.

Vastasest mindi ohutusse kaugusesesse ja lõpuks nägid külalised vaid vastaste tagatulesid (progress oli noortel siiski olemas, sest avaringis sõidsid hitolased neist valgusaastate kaugusele – võit 121:57 räägib oma eest), kusjuures kaotajate progressi üheks aluseks oli nende edukaimana 14 punkti visanud kohtlajärvelane Aleksis Anijärv, kes hooaega alustas HITO/Jõhvis.

Oma eakaaslastele oli reedel palju tõestamist Georg Tambrel, kes teatavasti jäeti omal ajal Audentese ukse taha, kuid nüüd näitas ta, et just tema on see, kes platsil viibijatest mängu mõistab – juba avaveerandil talt 11 punkti ja kokku 23 punktiga (seda 22 mänguminutiga) oli ta mängu resultatiivseim. Riho Unt viskas 17 (kolmesed 5/3), Markus Laanemets 12 (kolmesed 5/4) ja Jarko Kool 10 punkti. 11 lauapalli võttis Edvard Trumm, kes kogus 9 punkti, samapalju punkte kogus oma koolikaaslaste vastu Sander Saare.

7 võiduga 7st mängust on HITO/Jõhvi C-alagrupis kindel liider ja teiseks etapiks tugevamasse gruppi pääsemise faktiliseks kinnitamiseks lahutab neid veel üks võit.

Esimeses ringis on HITO/Jõhvil pidamata veel kolm kohtumist, neist üks 2. detsembril kodus TTÜ SK meeskonnaga.

Hooaja erileht: http://spordihall.johvisport.ee/index.php?id=103276

Johvisport.ee

Eelmine:
Järgmine: