10.12.2011
Firmasisesed

KK HITO/Jõhvi lõpetas avaetapi võiduga

KK HITO/Jõhvi SK alistas laupäeval Kuressaares peetud kohtumises 96:78 kohaliku SWE-7 meeskonna ning lõpetas avaetapi 9 võidu ja 1 kaotusega, millega võideti C-alagrupp.

Vaid viie mängijaga Saaremaale sõitnud idavirulased ladusid võidule alusmüüri avaveerandil kui hea kaugvisketabavuse toel mindi juhtima 28:15 ning poolaeg võideti 54:40. Edu sulas vedi kolmandal veerandajal, kuid väga ohtlikuks väljakuperemehed külalistele ei saanud. Kuigi viimased kolm minutit mängisid hitolased neljakesi ei takistanud see neil eduseisu isegi suurendada ja lõpuks võideti mäng 96:78.

Võitjate edukaim oli enneaegselt pingile saanud Siim Laur 36 punktiga, käe said valgeks kõik viis Saaremaa reisi ette võitnud hitolast: Sander Saare 27, Markus Laanemets 18, Margo Tali 12, Roel Burov 3.

Lisaks HITO/Jõhvile pääsesid C-alagrupist tugevamasse vahegruppi Balteco (HITO/Jõhvi sai reedel neilt kolmepunktise kaotuse) ja BC Kalev II. Seega alustab HITO/Jõhvi vahegruppi kolme võidu ja ühe kaotusega, kuna vahegrupis enam oma alagrupi meeskondadega ei mängita ja nendega võetakse kaasa avaetapi tulemused.

Lisaks nimetatud kolmikule mängivad teisel etapil kohtadele 1.-9. Kohila SK, Tamsalu Los Toros/Simuna Ivax, Tallinna SK Marcus, Rapla KK II, KK Räpina Kotkad ja Tartu Ülikool II. Mõningase üllatusena ei saanud üheksa parema hulka veel eelmisel hooajal meistriliigas mänginud Võru KK, kes oli B-alagrupis neljas.

A-tugevusgrupist pääsevad neli paremat otse veerandfinaali. Ülejäänud meeskonnad koos B-tugevusgrupi kolme paremaga alistavad play-offi 1/8finaalist.

Selle aastanumbri sees on KK HITO/Jõhvil kavas veel kaks-kolm kohtumist. Teise etapi esimesed mängud peaks toimuma juba tuleval nädalal.

Erileht: http://spordihall.johvisport.ee/index.php?id=103276

Johvisport.ee

 

Eelmine:
Järgmine: