17.03.2014
Firmasisesed

KK HITO jätkab kaotuseta, esiliigas selgusid poolfinalistid

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste meistriliigas jätkab kaotuseta KK HITO, esiliigas selgusid poolfinalistid, teine liiga on veerandfinaalide ootuses. Naistel on pidamata üks põhiturniiri mäng.

Ida-Virumaa korvpallimeisrivõistluste meistriliigas jätkab täisedu, 10 võiduga KK HITO, kes pühapäeval sai jagu tabeli viimasest, Narva meeskonnast, kes sellega kaotas ka sisulislet lootuse tõusta esinelikusse ehk pääseda poolfinaali.

Esiliigas peeti nädalavahetusel veerandfinaalid, kus kõrgema asetusega ja seega koduväljakueelist omanud meeskonnad pidid tunnistama vastaste paremust. Kolmanda asetusega Mäetaguse kaotas pühapäeval esiliigas tiitlit kaitsvale, kuid sel hooajal viimase, kuuendana play-offi pääsenud Kohtla-Nõmme/HITOle 53:80 ja laupäeval oli neljanda asetusega Askele Neli/Kiviõli regioon kaotanud 66:68 (avaveerand võideti 24:11) Kohtla-Järve Entehile. Poolfinaalis kohtub Enteh põhiturniiri võitnud Kiviõli/Maidlaga ja Kohtla-Nõmme/HITO vastaseks on põhiturniiri teine Iisaku II. 

Teises liigas on samuti lõppenud põhiturniir ning kaksikvõidu said kaks Toila meeskonda, kes mõlemad võitsid 8 ja kaotasid 1 mängu. Põhiturniiri võitja Toila II ootab poolfinaaliks vastast mängust Sillamäe gümnaasium – Kohtla-Nõmme SK II ning põhiturniiril teise koha saanud Team Stokker/Toila kohtub poolfinaalis paaris Illuka – Mäetaguse II paremaks osutuva meeskonnaga.

Naistest jõudsid finaali Narva ja Sillamäe, pronksi selgitavad Mäetaguse ja Toila.

Meistrivõistluste info: http://www.basket.ee/index.php?mid=866

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: