08.12.2010
Firmasisesed

KK Hito II sai olulise võidu

Eesti korvpallimeistrivõistluste teises liigas sai KK Hito kolmapäeva õhtul võõrsil jagu Ambla SKst 82:78 ja tõusis tabelis teiseks.

Meeskonna kapteni Toomas Nõmmiste sõnul oli meeskond hubases Aravete saalis peetud kohtumises pidevalt turvalises 5-12 punktilises eduseisus ning vahegrupis saadi kahe kaotuse kõrvale kuues võit tulemusega 82:78.

Hito II meeskonnast on eespool vaid Nõmme Rim, kel vahegrupis kirjas seitse võitu seitsmest mängust. Hito II selja taga on 5 võidu ja 3 kaotusega Ambla SK ja Tallinna Puhhid. KK Hito II järgmine vastane, eelmie hooaja teise liiga võitja Tallinna SK Altius/Vars on 5 võidu ja 3 kaotusega tabelis kümne meeskonna seas viiendal kohal.

18 vooru põhjal saavad neli paremat meeskonda koha otse veerandfinaalis, kus edu korral saab vahegrupi võitja õiguse viia oma koduväljakul läbi nelja parema meeskonna osavõtul toimuv finaalturniir.

Seega on kõik korvpallisõbrad oodatud laupäeval kell 15 Jõhvi spordihalli, et aidada idavirulastele kaasa finaalturniir oma koju tuua.

Finaalturniirile pääsemise lootused pole maha matnud ka Iisaku KK, kes peab play-offi pääsuks B-tugevusgrupis jõudma üheksa meeskonna seas kahe parema hulka. 7 mänguga 4 võitu ja 3 kaotust saanud Iisaku KK esimene tõehetk saabub eeloleval reedel, kui Iisaku gümnaasiumis võõrustatakse B-tugevusgrupi liidrit Valga Korvpallikooli, kel kirjas 5 võitu 5st mängust.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: