20.03.2014
Suusatamine

Kiviõlis täna tõenäoliselt hooaja viimane suusavõistlus

Arvestades ilmaprognoose on täna Kiviõlli planeeritud kevade esimese päeva võistlus ühtlasi ka hooaja viimane Ida-Virumaa suusavõistlus.

Kui 5. märtsil tavalumepuudusel Kiviõli mäkke tehislumele peetud etapp tundus jäävat talve viimaseks võistluseks, siis märstikuu kolmas nädalavahetus tõi lumelisa, mistõttu on saanud sel nädalal kolmapäeval võistelda Narvas ja täna ka Kiviõlis. Samas näitab lähipäevade ilmaennustus, et juba reedel peaks lumekiht jõudsalt kaduma hakkama.

Kuna aga Eestis on tihti “neli aastaega ühe päevaga” ilm, siis argipäeva suusaõhtute koondarvestust ei julge pärast Kiviõli etappi lukku panna, vaid ootaks ära ka aprillikuu, mille jooksul peab selgeks saama, kas edasi lükatud kaks etappi jäävadki kahjuks pidamata või saab neid siiski korraldada.

Kiviõli etapi info: https://sportiv.ee/index.php?2/12778

Argipäeva suusaõhtutel on senipeetud viie etapiga punkte saanud üle 200 võistleja, mida arvestades lumevaest talve on üllatavalt palju. Punktiseis enne 6. etappi: www.sportiv.ee/protokoll/argipaevasuusk_koond_after5.xls

Argipäeva suusaõhtute üldinfo: https://sportiv.ee/index.php?2/12473

Registreeruda saab kella 12ni, kuna tegu on ühisstardiga võistlusega, siis saab end kirja panna ka kohapeal, kuid võistluse sujuvamaks kulgemiseks tasub siiski end õigel ajal kirja panna.

EELREGISTREERUNUD VÕISTLEJAD: https://sportiv.ee/protokoll/kiviolisuusk200314_spr.xls

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: