19.09.2007
Tennis

Kiviõli tennisekarikas rändas Narva

Viiendat korda toimunud Kiviõli karikavõistlused tennises tõid kohale suure hulga tennisiste. Võistlused võitis noor narvalane Konstantin Burdakov.

Viiendad Kiviõli karikavõistlused tennises peeti Kohtla-Järve spordikeskuse tenniseväljakutel, kuna seal saab korraga suurel hulgal kohtumisi pidada. Et turniiril osales 14 noort tennisisti Kohtla-Järvelt, Jõhvist, Sillamäelt ja Narvast, oli see korraldajatele soodne.

Turniir kestis kaks päeva, teisel päeval selgitati välja medalisaajad. Poolfinaalides, mis korraldajate tahtest sõltumatult kujunesid poiste ja tüdrukute omaks, võitis narvalane Konstantin Burdakov klubikaaslast Daniil Tjurinit (6:3, 6:1) ning jõhvilanna Ilona Suvorova narvalannat Anna Konopljovat (7:6, 6:1). Finaalis oli tugevam Burdakov – jalgpalliklubi Narva Trans presidendi poeg võitis karika settidega 7:6, 6:1.

“Mängud olid väga huvitavad ja pingelised, eriti finaalosas. Soovijaid oli palju, õnnestus kokku saada hea auhinnafond ning üldiselt arvan, et turniir õnnestus,” kommenteeris Kiviõli karikavõistluste korraldaja Anatoli Zõbin. “Tahaks tänada turniiri toetanud Kiviõli Keemiatööstuse OÜd, isiklikult Toomas Tamme ja Robert Karpelinit ning Kiviõli linnavalitsust ja Voldemar Trummi.”

SP/PR

Eelmine:
Järgmine: