06.03.2009
Jalgpall

Kiviõli alustab kolme miinuspunktiga

Eesti Jalgpalli Liidu Litsentsikomisjon andis mitmele Meistriliiga klubile ajapikendust kuni 27. märtsini, et litsentseerimisel ilmnenud puudused likvideerida.

Litsentsikomisjon väljastas Tallinna FC Levadiale ja Narva JK Transile UEFA kategooria litsentsi, mis annab õiguse osaleda nii Eesti Meistriliigas kui ka UEFA võistlustel, ning Tartu JK Tammekale Meistriliiga kategooria litsentsi.

Ajapikendust said Tallinna FC Flora, Nõmme JK Kalju, JK Sillamäe Kalev, Viljandi JK Tulevik, JK Tallinna Kalev, FC Kuressaare ja Paide Linnameeskond.
 
“Kõigil ajapikendust saanud klubidel on erinevas mahus puudusi, mis on vaja likvideerida,” selgitas litsentsikomisjoni esimees Janno Kaljuvee. “Usume, et kõik klubid on võimelised Meistriliiga hooaja lõpuni mängima ja seetõttu lubame neil Meistriliiga kohtumisi alustada, kuid lõpliku otsuse teeme pärast 27. märtsi.”
 
Seoses puuduste ja hilinemisega litsentsidokumentide esitamisel määrati JK Kaljule 5, FC Kuressaarele 4,5, FC Florale, Paide Linnameeskonnale ja JK Tulevikule 3, JK Tallinna Kalevile 2 ja JK Sillamäe Kalevile 0,5 miinimupalga suurune rahatrahv.
 
Esiliiga klubidest väljastati litsents kõigile soovijatele. Valga FC Warriorile määrati seoses litsentseerimisdokumentide hilinemisega ühe miinimupalga suurune rahatrahv, Kiviõli Tamme Auto peab meistrivõistlusi alustama kolme ja Rakvere FC Flora kuue miinuspunktiga.

EESTI JALGPALLI LIIT

Eelmine:
Järgmine: