22.10.2011
Firmasisesed

Kerge algedu saanud Narva sai raske võidu

Ida-Virumaa korvpallikarikavõistluste seni põnevaimas mängus alistas Narva võõrsil Remeksi 85:75.

Mõlemad meeskonnad olid meistrivõistluste meistriliigat alustanud kahe kaotusega, samas Remeksil olid need napid ja Narval kindlad allajäämised.

Kuna samal ajal toimuvad Kohtla-Järvel Ida-Virumaa lahtised malemeistrivõistlused, siis pealtvaatajaid oli palju ning korvpallikohtumises läks Remeks küll Dmitri Pugatðovi kahest tabavast kaugviskest avangus küll 6:4 ette, kuid seejärel dikteerisid mängu külalised, kes 10:8 eduseisul tegid 12:0 spurdi ja narvalased võitsid avaveerandi 29:13. 12 minutiga oli vahe juba paisunud 23punktiliseks – 37:14 ja veel kaks ja pool minutit enne poolaja lõppu oli vahe 20 punkti – 47:27, poolajaks vähenes Narva eduseis viie punkti võrra ja poolajaks juhtisid mustad 50:35.

Kolmandal veerandil ehk maletermineid kasutades keskmängu teises pooles olid kindlamad kohtlajärvelased ning kolmanda veerandaja lõpuks oli Narva eduseis sulanud vaid viiele punktile – 64:59. Kuus minutit enne lõppu said kohtlajärvelased mängu jooksul teist korda juhtima – 67:66, kuid narvalased eelkõige tänu tabavatele vabavisetele tulid mängu tagasi ning lõppmängus olid külalised nagu avanguski paremad, mis ka mängu saatuse otsustas – narvalastele võit 85:75 ja pääs kaheksa parema hulka.

Sel nädalal peeti juba neljapäeval üks karikamäng, kus Vokas alistas meistriliiga meeskond KK HITO, rahvaliiga võistkonna Voka Veteran 142:44.

Pühapäeval on kavas samuti üks karikamäng, mis peetakse kell 13 Jõhvis ja kus on vatsamisi BC Karjamaa – Askele, just selle mängu võitja mängib veerandfinaalis võõrsil Narvaga.

Karikatabel: https://sportiv.ee/protokoll/ivkvkorvpall1112.pdf 

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: