05.04.2009
Male

Katrina Korbanile vastast ei olnud

Kahel korral ka Eesti naiste meistrivõistluste finaalturniiril mänginud 11aastane Narva SK Maletäht maletüdruk Katrina Korban näitas täna Tallinnas lõppenud kuni 14aastaste meistrivõistlustel males, et selles vanuseklassis tal Eestis tüdrukute seas vastast ei ole.

Korban alistas kõik seitse vastast, eelviimase svoorus pidi tema paremust tunnistama 4,5 punktiga 21 osaleja seas viiendaks tulnud Sillamäe Kalevi esindaja Marina Poðetðenkova. Idavirulastest jäi plusspoolele veel Narva Avesta esindaja Anna Kruðatina, kes kogus 4 punkti ja oli kaheksas.KIviõli MK Lootus esindaja Anna Laabe kogus pooled võimalikest punktidest ja oli 12. kohal.

Tabel: http://www.maleliit.ee/tabelid/2009/EMV/EST_K14_MV_n.htm 

Poiste turniirilt Ida-Virumaale medaleid ei tulnud, Nelja pealinlase järe oli 4,5 punktiga viies Sillamäe Kalevi esindaja Ilja Siroð, kes nelja vooru järel oli 3,5 punktiga ainuliider, kuid viimasest kolmest partiist sai ta lisaks kahe viigi eest ühe punkti ning viimase vooru kaotus lõpuks kolmanda koha saanud poisilt paiskas ta medalitelt kaugele. Idavirulastest paremuselt järgmised maletajad kogusid 3,5 punkti ja nendeks olid Narva MK Kaissa esindajad Artjom Fjodorov, Oleg Nikulin, Vlad Karassev ja Gleb Ivanov.

Tabel: http://www.maleliit.ee/tabelid/2009/EMV/EST_K14_MV.htm

Sportiv.ee 

Eelmine:
Järgmine: