20.11.2008
Suusatamine

Kas keegi lisaks Mannimale veel trenni teeb?

Eesti parim laskesuusataja Eveli Saue tõdes, et kui murdmaasuusatajad veeburaris MM-il Liberecis teatesõidus tema abi vajaksid, peaks ta neile ära ütlema.

“Kui ka paluksid, peaksin seekord ära ütlema. Sõidame juba veebruari alguses laskesuusatamise MM-ile Lõuna-Koreasse. Alguses on laager, kuu keskel hakkavad võistlused. Ja Korea on paraku Liberecist kaugel,” ütles Saue Eesti Päevalehele.

“Edasi võin vaid oletuslikult rääkida. Indrek Tobreluts on murdmaameestel abiks olnud, küllap läheksin minagi, kui väga vaja oleks. Kuid selge on ka see, et ega mina seda naiskonda tugevamaks tee. Ka siis mitte, kui ma oma tasemega naiskonda mahuksin. Sõitsin nädalavahetusel Olosel prooviks 10 km vabatehnikas. Oli päris hea tunne, kuid nagu ma oma blogis märkisin: „Ma ei oska enam murdmaad sõita, olen harjunud iga natukese aja tagant pikali viskama.“ Olose võistlus näitas, et teised murdmaasuusatajad said Tatjana Mannima käest pika puuga. Vahe oli juba naeruväärselt suur. Tahaksin küsida – kas teised tüdrukud ikka trenni teevad?”

Sportnet.ee

Eelmine:
Järgmine: