21.12.2009
Firmasisesed

Karikafinaalis kohtuvad Remeks ja Iisaku/Kaitseliit

Ida-Virumaa korvpallikarikavõistluste finaalis on vastamisi Kohtla-Järve Remeks ja Iisaku/Kaitseliit. Mäng peetakse jaanuarikuu teisel nädalavahtusel Jõhvi spordihallis.

Kui Remeks oli endale finaalikoha lunastanud 6. detsembril, võites Iisaku KK 87:77, siis Iisaku/Kaitseliit sai finaalikoha kaks nädalat hiljem, kui alistati Toila 76:74 (39:34).

Ida-Virumaa meistrivõistlustel esiliigas mängiv Iisaku/Kaitseliit tugevdas end poolfinaaliks kolme leegionäriga, neist tuntuim oli kümne Eesti meistriliiga hooaja kogemusega, sel hooajal Eesti teises liigas mängiva Sven Pugonen. Lisaks kutsuti abiks Joosep Kivimägi ja Rein Raam, kes kuuluvad Eesti esiliiga meeskonna TÜ/Rock II rivistusse. Leegionärid tõid Iisaku/Kaitseliidu 76st punktist 55: Pugonen (40),  Raam (13), Kivimägi (2). Iisaku/Kaitseliit oli viimae veerandaja lõpus 69:61 ees, kuid Toila sai minuti jooksul tabloole viigi 69:69 ja seis oli viigiline (72:72) ka eelviimasel minutil, kuid lõpus tabas Pugenen kõik neli väljateenitud vabaviset, millele Toila vastas kahega ja nii oligi Iisaku/Kaitseliit saanud 76:74 võidu.

Pühapäeval peeti Iisakus ka üks meistriliiga mäng, kus Iisaku alistas Askele ja seda samuti tulemusega 76:74.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: