18.11.2013
Firmasisesed

Kaotuseta jätkavad HITO ja Remeks

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste meistriliigas jätkavad kaotuseta tiitlikaitsja KK HITO ja eelmise hooaja pronks Remeks.

Nädalavahetusel peetud kolmanda vooru kohtumistes alistas Remeks Kohtla-Järvel eelmise hooaja hõbeda Toila 74:51 ja KK HITO oli võõrsil parem Iisakust 100:79. Selle vooru ettemängitud kohtumises oli Sillamäe/Molycorp alistanud 84:75 Narva.

Tabeli tipus on 3 võidu ja 0 kaotusega KK HITO, Remeks on võitnud mõlemad senipeetud kohtumised. Üks võit ja üks kaoyus on kirjas Iisakul ja SK Askele/BC Kiviõli meeskonnal.

Eeloleval nädalavahetusel kohtuvad Iisaku KK – SK Askele/BC Kiviõli ja KK HITO – Narva.

Esiliigas peeti nädalavahetusel kolm kolmanda vooru mängu: Mäetaguse SK – Elvarem 83:61, Kiviõli/Maidla – Enteh 104:62, Iisaku II – Jõhvi BC Karjamaa 86:77. Askele Neli/Kiviõli regioon ja Viru JVP mängivad eeloleval laupäeval.

Esiliiga üheksast meeskonnast on kaotuseta kolm, kolme võiduga on startinud Kiviõli/Maidla ja Iisaku II, Askele Neli/Kiviõli regioon võistkonnal on tabeli kaks võitu.

Teise liiga kolmas voor: Team Stokker/Toila – Toila II 55:70, Mäetaguse SK II – Toila IV 72:70, Kohtla-Nõmme SK II – Püssi SK/SK Walter 48:44, Kohtla-Järve – SK Intro 42:79, Sillamäe gümnaasium – Illuka 69:76.

Tabeli tipus on kolme võiduga Illuka ja Toila II, kaks võitu kolmest mängust on saanud Team Stokker/Toila, Toila IV ja Kohtla-Nõmme SK II.

Teises ehk rahvaliigas peetakse järgmine voor 14. detsembril.

Sel nädalavahetusel alustavad oma mängudega ka naised, kus avamängus on laupäeeval Vokas vatsamisi Toila ja Narva. Nädal hiljem mängivad Sillamäel Sillamäe ja Mäetaguse SK.

sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: