27.10.2011
Jäähoki

Kaotasid ka hokimeeskonnad

Nädalavahetuse peetud Eesti jäähokimeistrivõistluste järjekordsetes kohtumistes jäid nii Narva PSK kui ka Kohtla-Järve Viru Sputnik vastastele alla.

Laupäeval võõrustas Narva PSK Tartu Kalev/Välku, korraldades tugevatele vastastele paraja tulevärgi. Olles kaotanud 1:3 esimese kolmandiku (värava lõi Kirill Iljin), suutsid narvakad teises kolmandikus 39. minutiks tänu Ilja Kiritðevski ja Pavel Kulakovi tabamustele seisu viigistada. Kuid tasakaal ei kestnud kaua ja Tartu klubi võitis tulemusega 7:3.

Tallinnas toimunud kohtumises võõrustas Panter/Purikad Kohtla-Järve Viru Sputnikut, kes oli Pantrid nädal varem kodumängus alistanud (8:2). Pühapäeval jättis mõlema meeskonna kaitse soovida ja kokku löödi mängu jooksul 14 väravat. Panter/Purikad saavutasid ülekaalu neljal korral, kolmel korral jõudis Viru Sputnik neile järele ja kahel korral vähendas mahajäämust miinimumini, kuid tallinlastest jagu ei saanudki – mäng lõppes pealinna klubi võiduga (8:6). Kohtlajärvelaste parim oli Anton Nekrassov kolme väravaga nagu nädal tagasigi. Kaks väravat läks Maksim Borovikovi ja üks Sergei Novikovi kontosse.

PR

Eelmine:
Järgmine: