30.03.2009

Kalevi karika võitis Monoliit I

Laupäeval, 28. märtsil toimus Kohtla-Järve spordihoones Kalevi karikaturniir võrkpallis naiskondadele, kus seekord osavõtjateks põhiliselt noorem generatsioon. Paremusjärjestus kujunes järgmiseks: 1. Monoliit I, 2. Iisaku gümnaasium, 3. Monoliit/Kohtla-Järve, 4. Monoliit/Iidla. Seejuures on rõõm tõdeda, et just nooremate tüdrukute mängutase on tõusnud.

Loosi tahtel kohtusid esimesena Iisaku Gümnaasium ja Monoliit/Kohtla-Järve. Kui esimene geim oli tasavägine ja lõppes Iisaku Gümnaasiumi võiduga 25:20, siis teises geimis lagunes Monoliit/Kohtla-Järve mäng täielikult ja geimivõit kuulus Iisaku Gümnaasiumile tulemusega 25:12 ning kogu mäng 2:0.

Teine kohtumine Monoliit I ja Monoliit/Iidla vahel oli täiesti ühepoolne: Monoliit I võitis 2:0 (25:11, 25:11).

Kolmandas kohtumises olid vastamisi kaks võitnud võistkonda: Monoliit I ja Iisaku Gümnaasium. Monoliit  I mängijate kogemus oli suurem Iisaku Gümnaasiumi noorte tüdrukute omast, kus poole võistkonnast moodustasid äsja võrkpalli Kalev Kooliliigas II kohale tulnud tüdrukud. Monoliit  I võidutulemus 2:0 (25:18; 25:12).

Järgmised kohtumised olid hoopis tasavägisemad. Kui Monoliit/Iidla esimest kohtumist väga tõsiselt ei võtnud, kuna teadsid, et ei suuda vanematele tüdrukutele vastu seista, siis nüüd näitasid nad oma sisu. Esimese geimi võitis segavõistkond Monoliit/Kohtla-Järve 25:22, teise aga juba Monoliit /Iidla 25:16. Ka kolmas geim oli tasavägine, kuid siin otsustasid kogemused – Monoliit/ Kohtla-Järve võitis 15:11 ja kogu mängu 2:1.

Järgmine kohtumine Iisaku Gümnaasiumi ja Monoliit/Iidla vahel oli samuti huvitav, kuna mängijad olid enam-vähem üheealised. Võitis Iisaku Gümnaasium 2:0 (25:15; 25:18).

Viimasena kohtusid Monoliit I ja Monoliit/Kohtla-Järve. Võitis Monoliit I 2:0 (25:18; 25:12).

Võistkondade koosseisud:
1. MONOLIIT I: Jekaterina Aleksandrova, Jana Borissova, Natalia Lebedeva, Aida Zeinalova, Alina Koroljova, Liana Esebua, Valentina Kullamägi, Jelizaveta Grigorjeva
2. IISAKU GÜMNAASIUM: Reelika Kilk, Kersti Rajamets, Mari-Ann Valdre, Külli Stroo, Deevi Dello, Ene Laanemets
3. MONOLIIT/Kohtla-Järve: Maria Plavinskaja, Jevgenia Kokoreva, Taissia George, Ingrid Kullamägi, Nadeþda Kiisvek, Svetlana Karlõðeva, Galina Perfilova, Aime Luuk 
4. MONOLIIT/Iidla: Jekaterina Semjonova, Karolina Sasmil, Kristina Nenenskaite, Jekaterina Kuzina, Alena Tumanova, Lora Lule, Julia Boltenkova, Ksenia Dudnik

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=732

AIME LUUK

Eelmine:
Järgmine: