01.12.2013

Kalevi karika võitis Krabuli

1. detsembril peetud Kohtla-Järve Kalevi karikaturniiri võitis Krabuli.

KOHTLA-JÄRVE SPORDISELTSI KALEV KARIKATURNIIR VÕRKPALLIS
01. detsember 2013 Kohtla-Järve Spordihoone

Osales kolm võistkonda. Loosi tahtel kohtusid esimesena Krabuli ja VK VIRO võistkonnad. Kuna VK VIRO võistkonnas oli kohale tulnud ainult viis mängijat, siis kuuendat mängijat asendas Aime Luuk, kuigi see turniir oli mõeldud meeskondadele. Esimene geim kaotati 17:25 ja teine 20:25.

Teises kohtumises võitis VK VIRO Kohtla-Järve võistkonda 25:9 ja 26:24.

Kolmandas kohtumises läks Krabuli Kohtla-Järve vastu juhtima 5:2. Siis sai Kohtla-Järve 4 punkti järjest ja juba juhtisid nemad. Nüüd sai Krabuli omakorda 4 punkti järjest ja jälle juhtisid nemad. Nad suurendasid oma eduseisu kui said 5 punkti järjest ja geim lõppes neile 25:15 võiduga. Teises geimis püsis viigiseis seisuni 9:9. Kohtla-Järve sai 5 punkti järjest ja asus juhtima, Krabuli vastas 3 punktiga, vähendades vahet. Kohtla-Järve juhtis veel seisul 18:13, kuid siis tekkis neil täielik mõõn, kus Krabuli sai 7 punkti järjest ja läks ise juhtima 20:18. Seda edu nad käest ei lasknudki ja võitsid ka teise geimi tulemusega 25:21, kogu mängu 2:0 ning turniiril I koha.

I KOHT – Krabuli – Madis Volt, Taavi Põllu, Talis Põllu, Keio Raamat, Stanislav Gruzdev, Mihhail Kolontajev
II KOHT – VK VIRO – Pavel Andrejev, Anatoli Komissarov, Vadim Furman, Anton Kirilov, Vladimir Sergeev, Aime Luuk
III KOHT – Kohtla-Järve – Mihhail Jeroðenkov, Stanislav Tolmachev, Zaur Abassov, Vitali Egorov, Arsenti Morozov, Vladislav Kulenkovitð

AIME LUUK

Eelmine:
Järgmine: