28.07.2008

Kalev Meedia sporditoimetust juhib Raivo Lott

AS Kalev Meedia uue struktuuriüksuse, sporditoimetuse juhina alustas esmaspäeval tööd Raivo Lott, kelle eelmine ametikoht oli Eesti Põlevkivi ning tänaseni kuulub ta Eesti Põlevkivi spordiklubi juhatusse.

Kalev Meedia uudistejuht Indrek Lindsalu ütles, et loodav toimetus ühendab endas telekanali Kalev Sport spordiuudiste tiimi ja ajakirja Sporditäht toimetuse.

„Kontserni kiire ülesehitamise käigus kujunes välja kummaline olukord, kus meil tegutsesid paralleelselt kaks sporditoimetust,“ selgitas Lindsalu. „Ühendtoimetuse ülesandeks jääb uudiste tootmine nii kalev.ee portaali kui telekanalisse ning paralleelselt sellega ka spordiajakirjade koostamine.“

Kalev Meedia alustas struktuuri korrastamist kuu aja eest meelelahutustoimetuse loomisega. Lindsalu sõnul on struktuuris koht ka majandustoimetusel ja uudistetoimetusel, mis luuakse vastavalt senise ajakirja Ärielu toimetuse ning teleuudiste ja uudisteportaali toimetuse baasil.

Raivo Lott (50) on lõpetanud Tartu Ülikooli ajakirjanikuna. Enne Kalev Meediasse tulekut töötas ligi 9 aastat AS Eesti Põlevkivi avalike suhete juhina. On töötanud ajakirjanikuna Spordilehes ja Rahva Hääles, olnud Raepressi osakonnajuhataja asetäitja, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja meediaosakonna juht ja „Kaubandus-Tööstuskoja Teataja“ peatoimetaja.

Kalev Meedia tooted on uudisteportaal kalev.ee, telekanal Kalev Sport, ajakirjad Ärielu, Sporditäht, Just!, Avenüü, Avenüü Professional, Praktiline Arvutikasutaja, Muumi, Jalka ja Basket.

Kalev.ee/Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: