Kalev ja Lootus mängivad kodus

Eesti jalgpalli Meistriliiga jätkub laupäeval, 10. aprillil VII vooru kohtumistega, kus tabeli esiviisiku meeskondadest on omavahel vastamisi JK Sillamäe Kalev ja Nõmme JK Kalju.

Teisel kohal olev Kalev võõrustab viienda positsiooni meeskonda Kaljut kodusel Kalevi kunstmurul kell 14.00 Samal ajal mängivad Sportland Arenal Tallinna FC Flora ja FC Kuressaare, Paide kunstmurul sealne Linnameeskond ja Narva JK Trans ning Ahtme kunstmurul Kohtla-Järve FC Lootus ja Tallinna FC Levadia.

Vooru telemängus võõrustab Viljandi JK Tulevik kell 17.00 neist kolm punkti eespool asuvat Tartu JK Tammekat.

Meistriliiga VII voor. Laupäev, 10. aprill:

kell 14.00 Sportland Arena (Asula 4c, Tallinn)
TALLINNA FC FLORA – FC KURESSAARE

FC Flora peatreener Martin Reim: “Meil on viimased mängud olnud küll nimekamate vastastega kui Kuressaare, aga mäng ei pruugi sugugi lihtsam tulla, kuna Kuressaare on näidanud head mängu sel hooajal. Peame olema väga tublid ja valmis, et punkte saada.”

Mängija Markus Jürgenson: “Terve meie meeskond mäletab väga selgelt eelmisel aastal saadud kaotust 0:1. Nüüd laupäeval ei taha me lasta ajalool korduda.”

FC Kuressaare peatreener Sergei Zamogilnõi: “Pärast eelmist mängu saab olla ainult eesmärgiks parandada rünnakut ja veel keskendunumalt mängida kaitses.”

Mängija Alari Tovstik: “Parandame eelmise mängu vead ja läheme võidame selle Flora ära!”

Peakohtunik Roomer Tarajev
Abikohtunikud: Martin Lember, Artur Telling

kell 14.00 Sillamäe Kalevi kunstmuruväljak (Kesk 30, Sillamäe)
JK SILLAMÄE KALEV – NÕMME JK KALJU

JK Sillamäe Kalevi peatreener Vladimir Kazatðonok: “Meil on palju probleeme koosseisuga – vigastatud on neli mängijat ja üks on mängukeelu all. Teame, et Kalju on tugev vastane ja meile ebamugav. Aga teame ka, et nad mängivad ebastabiilselt. Loodan, et meie noored mängumehed suudavad näidata ennast heast küljest ja kasutavad oma võimaluse ära.”

Mängija Aleksandr Djatðenko: “Meil on seljataga hea mängude seeria. Soovime jätkata samamoodi. Samuti ootame, et tuleb palju publikut, kes annavad meile hea emotsiooni.”

JK Kalju abitreener Karel Voolaid: “Tuleb täiesti erinev mäng, kui seda olid Narva ja Paidega – Sillamäe on favoriit, mängib kodus ja ei tohi Levadiat silmist lasta. Peame kõvasti kaitses pingutama ja seda kogu meeskonnaga, ees oma võimalused hästi realiseerima, siis on ka positiivne lõpptulemus võimalik!”

Mängija Ken Kallaste: “Pärast seda mängu on näha, kas püsime liidritel sabas või kukume ära.”

Peakohtunik Aivar Israel
Abikohtunikud: Jaanus Mutli, Raul Kaivoja

kell 14.00 Ahtme Gümnaasiumi kunstmuruväljak (Altserva 6, Kohtla-Järve)
KOHTLA-JÄRVE FC LOOTUS – TALLINNA FC LEVADIA

FC Lootuse peatreener Aleksei Zhukov: “Levadia on mitmekordne Eesti meister. See tähendab, et laupäeval ootab meid väga tõsine eksam.”

Mängija Valeri Smelkov: “Ära muretse sellepärast, et sul ei ole kõrget auastet, muretse sellepärast, kas sa väärid kõrgemat auastet. Ära muretse sellepärast, et sind ei tunta, muretse sellepärast, kas sa väärid tuntust, ütles Konfutsius. Loodan, et mängime väärikalt ja siis on võimalik, et õnn pöörab meie poole näo ning me saame turniiritabelis pisut ülespoole tõusta. Kasutades juhust tervitan Levadia mängijaid Vladislav Ivanovi ja Aleksandr Volodini, kes on pärit Narvast.”

FC Levadia abitreener Mati Pari: “Nädal on olnud raske ja tihe. Loodame, et puhata saanud mängijad said akusid laadida ning Leedus käinud meestel on samuti piisavalt jõudu. Läheme Kohtla-Järvele kolme kohustusliku punkti järele.”

Mängija Aleks Mones: “Vastane on osutanud kõikidele meeskondadele südi vastupanu ja ka meil ei saa Ida-Virumaal kerge olema. Siiski usun, et suudame klassivahe maksma panna ja võiduga koju tulla.”

Peakohtunik Ainar Kuusk
Abikohtunikud: Indrek Bachmann, Aron Härsing

kell 14.00 Paide kunstmuruväljak (Kooli 1, Paide)
PAIDE LINNAMEESKOND – NARVA JK TRANS

Paide LM peatreener Erki Kesküla: “Narva meeskonna “jamadesse” sattumine on nende võistkonna vaimule mõjunud kui doping. Ise üritame viimati võidetud punkti foonil veel juurde panna.”

Mängija Rauno Rikberg: “Et punktilisa teenida, peame taas hambaid näitama.”

JK Transi peatreener Valeri Bondarenko: “Me ei arva, et kohtumine Paidega saab olla lihtne vaid sellepärast, et nad on tabeli lõpus. Paide tase on tõusnud võrreldes möödunud hooajaga. Seda kinnitas nende mäng eelmises voorus.”

Mängija Stanislav Kitto: “Meie eesmärk on ikka võit”

Peakohtunik Sten Kaldma
Abikohtunikud: Silver Kõiv, Kaupo Õismaa

kell 17.00 Viljandi kunstmuruväljak (Ranna pst 7, Viljandi) – telemäng mäng TV14 ekraanil
VILJANDI JK TULEVIK – TARTU JK TAMMEKA

JK Tuleviku peatreener Marko Lelov: “Mis siin salata, vastane on Meistriliiga skoorivam meeskond. Kogu tähelepanu tuleb pöörata kaitsetegevusele ja kasutada oma tugevaid külgi rünnakul ”.

JK Tammeka peatreener Marko Kristal: “Hetkel paikneme Tulevikuga mõlemad tabeli keskel päris koos. Võidu korral tõuseksime tabeli ülemisse poolde ja kaotuse korral jääksime tabeli keskele. Tahaks ikka sinna üles poole saada.”

Mängija Kaarel Kiidron: “Kui Mait telekaamerate ees sisse ei luba lasta, siis peaks mulkidelt kolme punkti röövimine olema reaalne!”

Peakohtunik Jaan Roos
Abikohtunikud: Andrei Karhu, Ülo Kikas
Neljas kohtunik: Elar Tarkus

Jalgpall.ee

Eelmine:
Järgmine: