01.05.2016
Mõttesport

Kaido Kooga tegi kuldse duubli

XV Ida-Virumaa sporditeemalise mälumängu nelja etapi kokkuvõttes sai kolmandat aastat järjest esikoha Karru Klubi, kelle koosseisu kuulunud Kaido Kooga võitis meestest ka individuaalses arvestuses. Naiste meistrimedali sai Piret Niglas.

Kui Karru Klubi (Kaido Kooga, Rein Pärna, Raivo Murd) on viimasest viiest meistritiitlist võitnud neli, siis Kaido Koogale oli see esimeseks individuaalseks meistritiitliks. Individuaalseid meistritiitleid on välja jagatud üheksa korda ja kuuel korral meistriks tulnud Andrus Alamaa sai sel korral teise koha. Kolmas oli Argo Sepp. Naistest sai viie aastase vaheaja järel esikoha Piret Niglas, kes üldjärjestuses pälvis teise koha. Seitse korda meistriks tulnud tiitlikaitsja Aime Luuk oli sel korral teine ja kolmanda koha sai Rita Lepik.

Võistkondlikult järgnesid kindlalt esikoha saanud, kõik neli etappi võitnud ja kokku 120 punkti kogunud Karru Klubile võrdselt 98 punktiga Pagari (Rait Murutalu, Rainer Puur, Argo Sepp, Jaan Sepp) ja Kohtla-Nõmme (Piret Niglas, Mait Metsla, Rene Kundla), lisanäitajad andsid kolmanda koha Mäetaguse valla võistkonnale. Neljas oli Energia, viies Zodiak, kuues SHK, seitsmes Vari ja kaheksas Muki.

Võistluse viis läbi Kohtla-Järve spordihuvi klubi, toetasid Ida-Virumaa spordiliit, Kultuurkapital ja Eesti Pagar. Võistkonnavõistluse küsimused koostas Andrus Alamaa ja individuaalvõistluse küsimused Rene Kundla.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: