02.01.2009
Firmasisesed

Kaheksa kaugviset tabanud Tali pani aluse Hito võidule

Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliiga A-tugevusgrupis alistas KK Hito reedel Kohtla-Järvel toimunud kohtumises TTÜ KK II meeskonna 88:74 (42:48).

Mängu kangelaseks tõusis Margo Tali, kelle 12st teele saadetud kaugviskest tabasid kaheksa, neist neli saatis ta korvi avaveerandil, kui ta viskas oma meeskonna 18st punktist 16. Teisel veerandajal Tali punktilisa ei saanud, kuid kolmandal veerandajal tabas ta veel kaks kaugviset ja viimasel veerandajal tabas lisaks kahele kaugviskele ka ühe kahese ehk kokku talt 30 punkti.

Kolmanda veerandaja alguses kaheksa punktiga (42:50) taga olnud Hito ärkas talveunest ning Andrei Volkovi tabavad vabavisket tõid tabloole 56:56 viigi ja Siim Lauri kaks tabavat korvi (neist viimase, kolmanda veerandaja lõpusireeniga teele saadetud palli lükkasid külalised küll määrusi rikkudes korvi pealt ära) viisid viimasele suurele vaheajale Hito 62:58 eduseisul. Veel said külalised paaril korral ette (seis Hito poolt vaadatuna 71:72 ja 73:74), kuid kahel viimasel minutil said punkte vaid hitolased, kellest Toomas Nõmmiste saatis korvi neli vabaviset järjest. Eelnevalt oli seisul 79:74 visanud külalismeeskonna mängija mööda mõlemad vabavisked.

Hitole oli see kolmandaks võiduks, kaotatud on neli mängu.

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=618

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: