26.03.2010
Jäähoki

Ka meeste MM toimub Narvas!

Saku Suurhalli majandusraskused ning Tallinna linna poolse toetuseta jätmine on tekitanud olukorra, kus EJHL koostöös rahvusvahelise alaliidu IIHFiga on sunnitud viima II divisjoni B grupi MM-turniiri Tallinnast Narva, kirjutab hokiliit oma koduleheküljel.

Majandusraskustega võitlevas keskkonnas turniiri korraldamiskulude 100% ettemaksmine on tänases majandusolukorras ilmvõimatu. Kultuuriministeeriumi pisitoetus ning EASi poolse toetuse äralangemine on tinginud olukorra, kus Tallinnas II divisjoni turniiri korraldamine tasemel, mida eeldab IIHF, on võimatu.

Tallinna linna poolne viimase hetke abikäe ulatamine jäi samuti poolele teele. Turniiri finantseerimiseks vahendeid linn ei leidnud.

Samas tuleb tunnustada Narva linna kiiret ja asjalikku lähenemist. Juba kolmanda MM-turniiri organiseerimine hooaja jooksul on sündmus, mida pole ette näidata isegi ühelgi maailma suurlinnal.

Eelnevalt oli se hooajal Narvas 12.-16. detsembrini U20 MMi II divisjoni B-grupi turniir ning 13.-19. märtsini U28 MMi II divisjoni A-grupi turniir.

10.-16. aprillini toimuval meeste MMil osalevad lisaks Eestile Hiina, Island, Iisrael, Uus-Meremaa ja Rumeenia.

MMi erileht: http://www.iihf.com/channels0910/wm-iib

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: