19.03.2010
Firmasisesed

Jõhvi/Toilal täna tõehetk

Eesti meistrivõistluste esiliigas peab Jõhvi/Toila täna alistama Torma/Tartu alistama vähemalt kolme punktiga. Mäng Jõhvi spordihall algab kell 20.00.

Hooaja lõpus tehtud juhendi muudatus jätab ka tulevaks hooajaks esiliigasse 18 meeskonda, mis tähendab, et käesoleval hooajal langevad esiliigast välja 16. ja 17. koha saanud meeskonnad. 18. koha saanud Noortekoondis on eriprojekti staatuses,mis jätab neile esiliga koha ka tulevaks hooajaks.

Üks väljalangeja on selge selleks on 17. koha saanud Tallinna SK Marcus.

Teise väljalangeja selgitabki tänaõhtune kohtumine, kus Torma/Tartul on kahepunktine varu. Esimeses kohtumises alistasTorma/Tartu Jõhvi/Toila 100:97 ja pärast seda on Jõhvi/Toila on kaotanud viis mängu järjest. Kui Jõhvi/Toila täna võidab,koguvad mõlemad meeskonnad võrdselt punktie ja siis vaadatakse alguses omavahelisi mänge. Kui Jõhvi/Toila kaotab või võidab ühe-kahe punktiga, siis saab 15. koha Torma/Tartu ja Jõhvi/Toila peab leppima 16. kohaga. Kolme ja enama punktiga võidu korral saab Jõhvi/Toila 15. koha ja läheb üleminekmängudele teise liiga 3. meeskonnaga.

Selgunud on esiliigas 11. asetuse saanud KK Hito vastane 1/8finaalis, selleks on tiitlikaitsja TÜ/Rock II.

Sportiv.ee 

Eelmine:
Järgmine: