14.03.2008
Firmasisesed

Jõhvi/Toila võitis põnevusmängu

Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliigas neli mängu järjest kaotanud Jõhvi/Toila sai reedel võidu, alistades kodusaalis BC Kraft Mööbel II 79:74 (49:42).

Kolmandal veerandajal korraks juba 14 punktiga (63:49) juhtinud Jõhvi/Toila andis veerandaja lõpuks edu seitsme punkti võtrra käest (63:56).

Viimase veerandaja esimese viie minutiga suutis Jõhvi/Toila visata ühe punkti ja vastased viskesid neist poole rohkem. Viimase minuti algusesks oli seis viigiline 72:72, kuid siis tabas Roman Skipin kaugviskega ja lõpus läks vabavisete viskamiseks. Jõhvi/Tola tabas neid 4/4 ja vastased 2/2 ning nii oligi Jõhvi/Toila väga põneva lõpuga mängu 79:74 võitnud.

Jõhvi/Toila punktikogujad: Dmitri Nazarov 27 (19 esimese 14. minutiga), Roman Skipin 23 (15 teisel poolajal), Jano Kunts 20 (18 esimesel poolajal), Sergei Senedjak 4, Marek Vinni 3, Mikk Põdra 2.

Esiliiga B-tugevusgrupis jagatakse välja kaks viimast play-off”i kohta ning ühe neist saab endale Noortekoondis/Triobet, kes on Jõhvi/Toila viimase vooru vastane.

Lisaks on mängimata mängud BC Kalev II – TLÜ/Kiili SK, BC Kraft Mööbel II – BC Kalev II ja TLÜ/Kiili SK – Kuremaa SK/Salva Tartu. Noortekoondis/Triobeti,l on liidrina 8 võitu ja 1 kaotus, TLÜ/Kiili SK, BC Kraft Mööbel II ja Jõhvi/Toila on kogunud 4 võitu ning BC Kalev II ja Kuremaa SK/Salva Tartu on saanud 3 võitu, kuid TLÜ/KIili SK ja BC Kalev II on konkurentidest pidanud ühe kohtumise vähem.

A-tugevusgrupis mängiv KK Hito on laupäeval võõrsil vastamisi TÜ/Rock II meeskonnaga, enne seda kohtumist jagavad võistkonnad 3.-4. kohta, mõlemal on kirjas 4 võitu ja 4 kaotust.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: