24.10.2008
Firmasisesed

Jõhvi/Toila võitis, KK Hito kaotas

Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliiga esimese etapi esimese ringi lõpetas KK Hito neljapäeval kaotusega, Jõhvi/Toila sai reedel võidu.

Jõhvi/Toila – TTÜ KK II pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=529

Meistrivõistlusi võiduga alustanud, kuid seejärel kolm kaotust saanud Jõhvi/Toila esitas reedel Voka spordihallis pealtvaatajate marulisel toelhea esituse TTÜ KK II võistkonna vastu, seda hoolimata sellest, et idavirulased olid mängul vaid kuue mehega.

Avapoolaeg võideti 47:41 ja kolmanda veerandaja seitsme ja poole minutiga ei saanud külalised selperioodil välja jagatud 17st punktis ühtegi. Jõhvi/Toila läks juhtima 64:41 ja saavutatud edu suudeti edukalt hoida lõpuni. Mäng võideti 84:63, sellega saadi tabelisse teine võit ning koos Noortekoondisega jagatakse esimese ringi järel C-alagrupis 3.-4. kohta. Tabelis teisel kohal olevale TTÜ II meeskonnale oli see kolme võidu kõrval teiseks kaotuseks. C-alagruppi juhib eelmise hooaja pronks TÜ/Rock II, kes pole kaotanud seni ühtegi mängu. Tabelis on kaks viimast Altius/SK Newox, kelle ainus võit pärineb Jõhvi/Toila üle ja Kohila SK, kes on seni suutnud alistada vaid Noortekoondise. Laupäeval on tabeli viimased omavahel vastamisi.

B-alagrupis lõpetas esimese ringi kolmandana KK Hito, kes sai 3 võitu ja 1 kaotuse. Neist eespool on Kuremaa SK ja Võru KK, kes neljapäeval alistas hitolased oma kodusaalis 97:85, kusjuures avapoolaja võitsid külalised 44:38 (Võrumaa Teataja lugu http://www.vorumaateataja.ee/?a=uudised&b=8283). Seitsme mehega mängul olnud hitolased jäid mängu 14. minutil kuuekesi, sest võrulased “oskasid” Hito mängujuhile Toomas Nõmmistele selga astuda nii, et tollest pole nüüd tükiks ajaks mängumeest. Esikolmiku selja taga on B-alagrupis Paide Viking Window, kel on kaks võitu ning Elion/Corle ja Tamsalu Los Toros, kel mõlemal on üks võit.  

Järgmisel nädala reedel, 31. oktoobril mängivad idavirulased kodus, kusjuures pealtvaatajad peavad valima, kas vaadatakse Vokas kell 19.30 algavat mängu Jõhvi/Toila – Kohila SK või minnakse Kohtla-Järve spordihoonesse, kus kell 20 algab mäng KK Hito – Elion/Corle. Kas nii absurdseks ja pealtvaatajatele vaenulikuks ajakava jääb, see saab selgeks tuleva nädala alguseks.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: