19.01.2008
Firmasisesed

Jõhvi/Toila säilitas võimaluse pääseda play-off’i

Jõhvi/Toila võitis Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste esiliiga reedeses mängus 75:65 Kuressaare SWE-7 ja selle võiduga kindlustas Jõhvi/Toila endale teiseks etapiks koha B-tugevusgruppi, mille kaks paremat pääsevad 7.ja 8. asetusega play-offi. Teatavasti on endale koha A-tugevusgrupis ja sellega ka play-offis kinnitanud teine eisliigas mängiv Ida-Virumaa meeskond KK Hito.

Kui kõik kuus A-tugevusgruppi pääsevat meeskonda on selgunud, siis kuuest B-tugevusgrupi kohast on jagatud vaid üks ja selle on saanud Jõhvi/Toila. Ülejäänud viiele kohale on koguni kümme kandidaati.

2. veebruaril lõppeval esimesel etapil on jäänud pidada 17 mängu, kolmes neis on osaline Ida-Virumaa meeskond. Jõhvi/Toila peab mõlemad allesjäänud mängud kodus, 25. jaanuaril mängitakse Hansapangaga ja 1. veebruaril Kuremaa SK/Salva Tartuga. Kui esimene nimetatud kohtumine ei otsusta kummagi meeskonna jaoks midagi (teisel etapil jätkatakse eri gruppides), siis teine mäng võib võistkondadeleteiseks etapiks kaasa minna, sest pole veel teada kummas grupis Jõgevamaa esindusmeeskond jätkab.

Nn enda jaoks tühja mängu peab esimesel etapil veel ka KK Hito, kes 31. jaanuaril kohtub võõrsil tiitlikaitsja Noortekoondis/Audentesega, kellele just sellest mängust võib sõltuda, kas teisel etapilmängitakse kohtadele 6.-12. või peavad nad leppima mängudega 13.-18. kohani.

Sportiv.ee

 

 

Eelmine:
Järgmine: