25.01.2008
Firmasisesed

Jõhvi/Toila säilitas õhkõrna lootuse pääseda A-tugevusgruppi

Reedel Vokas Hansapanga 82:59 (44:29) alistanud ja tabelisse üheksanda võidu saanud Jõhvi/Toilal on õhkõrn võimalus pääseda teiseks etapiks A-tugevusgruppi ja kindlustada sellega endale koht play-off’is.

Mõlemast alagrupist pääseb A-tugevusgruppi kolm meeskonda. B-alagrupis on endale esimesena edasipääsu taganud Filmipood.ee, kes kogus esimeselt etapil 13 võitu ja 3 kaotust. TÜ/Rock II ja Rae Koss/Hansaviimistlusel on enne viimast vooru 10 ja Jõhvi/Toilal 9 võitu. Neist TÜ/Rock II pääseb igal juhul edasi teisena. Jõhvi/Toila, kes nii tartlaste kui ka raelstega on mänginud 1:1(kuid korvide vahe on idavirulastel kehvem) pääseks teiseks etapiks tugevamasse gruppi, kui viimases voorus nii TÜ/Rock II kui ka Rae Koss/Hansaviimistlus kaotaksid ja Jõhvi/Toila võidaks, kusjuures kõik kolm peavad oma viimase mängu kodus vastavalt kolmapäeva, neljapäeval ja reedel.

Koguks nimetatud kolm meeskonda kokkuvõttes ühepalju võite läheks arvesse omavahelised mängud,kust TÜ/Rock II on saanud 3, Jõhvi/Toila 2 ja Rae Koss/Hansaviimistlus 1 võidu.

Jõhvi/Toila – Hansapank fotod: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=310
Statistika: http://www.basket.ee/index.php?mid=24&section=sboxscore&gid=2008002132

 Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: