15.01.2009
Firmasisesed

Jõhvi/Toila sai suure kaotuse

Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliiga B-tugevusgrupis liidrigruppi kuuluv Jõhvi/Toila kaotas neljapäeval Tallinnas Elion/Corle meeskonnale 64:93. Reedel kell 19.30 kohtub Jõhvi/Toila Vokas esiliigas viimasel kohal oleva Tamsalu meeskonnaga, pool tundi hiljem mängiv A-tugevusgruppi kuuluv KK Hito esiliigas liidrikohta hoidva TÜ/Rock IIga.

Jõhvi/Toilal on kaheksast mängust kuus võitu, samad näitajad on ka Paide Viking Window meeskonnal, Elion/Corle jagab B-grupis BC Kalev IIga 3.-4. kohta, mõlemal on viis võitu.

Uuel aastal oli neljapäevane kaotus Ida-Virumaa meeskondadele esiliigas esimeseks. Eelmise aasta lõpus esiliigas neli kaotust järjest saanud KK Hito on uut aastat alustanud kahe võiduga, kodus alistati nii TTÜ KK II kui ka Verenda, tulemused vastavalt 88:74 ja 84:74. Hito on A-tugevusgrupis nelja võidu ja nelja kaotusega hoidmas kohta esinelikus, mis tagaks neile play-off“is pääsu otse teise ringi.

Jõhvi/Toila on vahegruppi alustanud kolme võiduga, eelmise aasta lõpus purustati kodus Rae Koss/Hansaviimistlus 81:59, eelmisel nädalal saadi kolme päeva jooksul võõrsil kaks nappi võitu, alustuseks alistati Paide Viking Window 67:66 ja seejärel Kuressaare SWE-7 61:59. Jõhvi/Toila on kuue võidu ja ühe kaotusega B-tugevusgrupi liider, B-tugevusgrupist pääseb play-off´i kolm meeskonda.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: