26.10.2007
Firmasisesed

Jõhvi/Toila murdus viimasel veerandajal

Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste esiliiga kohtumises kaotas Jõhvi/Toila 58:74 Tallinna Filmipood.ee meeskonnale.

Vokas peetud mängus kulges väljakuperemeeste jaoks kõik kenasti kuni viimase veerandaja esimese minutini 52:46 eduseisult ei saanud aga idavirulased nelja minutiga ühtegi punkti ja jäädi kaotusseisu 52:58, Dmitri Nazarovi korv oli väikeseks lootuskiireks, sest järgnesid vastastelt veel kaheksa punkti ja kui Roman Skipini kolmese järel olid mõlemad meeskonnad kaks minutit punktita, siis viimast minutit alustas vastaste kolmene ning lõpuks oli seis 58:74.

Jõhvi/Toila jäi hätta vaid seitsme mehega kohale tulnud vastaste maa-ala-kaitse murdmisega. Häbematult kehvalt tabati kolmeseid ja ka vastastele otse sülle tehtud pallikaotusi oli rohkem kui mitme mängu jagu.  

Jõhvi/Toila on 1 võidu ja 3 kaotusega B-alagrupis eelviimasel, kaheksandal kohal. Filmipood.ee on võitnud kõik viis senipeetud mängu.

Järgmisesl nädalal mängivad Ida-Virumaa meeskonnad võõrsil. A-alagrupis liidrite hulka kuuluv Jõhvi/Toila sõidab neljapäeval Antslasse, kus nende vasaseks on seni kõik mängud võitnud Võru KK. Jõhvi/Toila suundub novembrikuu esimesel laupäeval Kuressaarde.

Sportiv.ee 

Eelmine:
Järgmine: