26.11.2009
Firmasisesed

Jõhvi/Toila lõpetas esimese etapi võiduga

Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliiga esimese etapi viimases voorus alistas Jõhvi/Toila võõrsil Pärnu Metsa 65:61, kuid sellest hoolimata jätkab Pärnu meeskond teisel etapil tugevamas ja Jõhvi/Toila nõrgemas grupis. Jõhvi/Toila võit tähendas aga seda, et lisaks tugevamasse gruppi edasipääsule on KK Hitol reedel kaalul ka alagrupi võit, need kaks tulemust saadakse siis, kui alistatakse Tallinna EAG/Scanweld. Kaotuse korral kukub Hito sarnaselt Jõhvi/Toilaga B-tugevusgruppi. Mäng Voka spordihoones algab reedel kell 20.

Neljapäevane võit tähendas Jõhvi/Toilale seda, et esimene etapp lõpetati 4 võidu ja 6 koatusega, kahel korral alistati Tallinna SK Marcus, korra saadi jagu nii Pärnu Metsast kui ka EAG/Scanweldist. Kahel korral kaotati nii BC Kalev II kui ka KK Hitole.

Seega peab Jõhvi/Toila sarnaselt eelmisele hooajale mängima teisel etapil B-tugevusgrupis, kus eelmine hooaeg saavutati kolmas koht, mis tagas neile viimasena koha play-off”is. Play-offi avaringis kaotati Tallinna Altius/Newoxile kodus 80:85 ja võõrsil 65:73 ning langeti konkurentsist välja maanududes hooaja kokkuvõttes 18 meeskonna seas 12. kohale. Altius/Newox komistas omakorda veerandfinaalis KK Hitole, kes võõrsil peetud mängu  kül 84:100 kaotas, kuid kodus alistati pealinna meeskon koguni 110:68. Lõpuks saavutas Hito turniiril neljanda koha, kaotades pronksimängus 87:92 Verendale, kes sel hooajal uue nime, EAG/Scanweld nime all taas Hito teel seisab, kuid seekord juba turniiri varasemas faasis.

Kui eelmisel hooajal Hito eelseisvat vastast kodus võitis ja võõrsil kaotas, siis ka sel hooajal jäädi esimeses ringis Scanweldile alla, seda tulemusega 69:81, siis sai saatuslikuks kehv mängu algus, avaveerandi kaotas Hito 6:24 ja poolaja 21:40.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: