09.07.2017

Jõhvi sai kolmanda koha karika

Nädalavahetusel Valgas toimunud Eesti linnade mängudel ainsa konkurentsivõimelise võistkonnana Ida-Virumaa esindanud Jõhvi sai suurte linnade arvestuses kolmanda koha.

Vallasisese linnana otsustas Jõhvi osaleda linnade võistlusel ning seal osaleti pea kõikidel kavas olnud aladel, Jõhvi polnud esindatud vaid linnade juhtide ja jahilaskmise võistlusel.

20 osalenud võistkonna seas sai Jõhvi üldjärjestuses 199 punktiga kuuenda koha, kuid suurte linnade (rohkem kui 10 000 elanikku) arvestuses saavutati Valga (206) ja Rakvere (202) järel kolmas koht.

Jõhvi edukaim ala oli petank, kus saavutati alavõit. Jõhvi segatrio koosseisus mängisid Eve Müüdla, Ivar Viljaste, Karla Purgats ja Tõnu Kapper. Jõhvi oli ainus võistkond, kes suutis kõik viis vooru läbida kaotuseta. Sel alal osales 12 võistkonda ning teine oli Valga ja kolmas Põlva, jõhvilastele kaotasid nad vastavalt 11:13 ja 7:11. Lisaks alistas Jõhvi 10:9 Haapsalu ning võrdselt 13:0 Tartu ja Rakvere.

Kolmas koht saadi kergejõustikus. Individuaalprotokolli pole võistlusi korraldava spordiühenduse EMSL Jõud kodulehel veel saadaval.

Kuuendad oldi nii tennises, meeste võrkpallis, orienteerumises kui ka mälumängus, seitsmes oldi naiste võrkpallis ja üheksas jalgrattakrossis. Individuaalselt jõudsid esikolmikusse Arvo Sala, kes oli jalgrattaspordis klassis M40 teine ja ta õde Piret Niglas, kes orienteerumises oli võistlusklassis N45 kolmas.

20 osalenud linna seas leiab Ida-Virumaa linnadest ka Kohtla-Järve, kes oli esindatud vaid kergejõustikus, kus saadi 15. koht, kuid ühe ala punktidega ei saadud kokkuvõttes kõrgemat 20. kohast.  

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: