24.07.2010
Jalgrattasport

Jõhvi RK sai teise koha

Laupäeval Lõuna-Eestis peetud Elion Estonian Cup 6.osavõistluse, 10. Elva Rattamaratonil sai võistkondlikus arvestuses Arctic Sport Clubi järel teise koha Jõhvi RK/Investment Agency Team. 70 km pikkune etapp on Elioni maratonisarja pikim ja sõidu tegi raskeks jätkuv kuumalaine. Sõidu ajal oli õhusooja ligi 30 kraadi. Õnneks oli enne starti sadanud vihm tolmu kinni löönud.

Elva Rattamaratoni võitis kohalik mees Caspar Austa ühe sekundilise eduga Raido Kodaniporgi ees. Hästi esines taas Jõhvi RK/Investment Agency meeskond, kes võiskondade arvestuses sai Arctic Spordi järel teise koha, mis on klubi ajaloo parim meeskondlik tulemus Elioni sarjas. Ühe punktiga alistati kolmandaks jäänud Fixuse meeskond. Meeskondliku edu tagas stabiilne sõit, parimana oli Tauri Selder 13, Riivo Schumann 14, Raivo Sala 20 ja Allar Karu 34.

Tauri Selder saavutas U23 vanuseklassis kolmanda koha. Kindlasti oli seekord suureks abiks Tauri vanema venna Taavi meeskondlikult õige tegutsemine, sest üsna võistluse algjärgus lendas Tauri rattasse kaigas, mis lõhkus kaks kodarat ja tubeless ventiili. Samas grupis sõitnud Taavi Selder andis meeskonna liidrile oma ratta ja 30 sekundi möödudes võis Tauri sõitu jätkata, samas loovutas Taavi sellega enda hea koha.

M40 vanuseklassis sai Raivo Sala kuuenda koha ja Paul Nestor M18 vanuseklassis 10. koha. Taas sõitis esikolmikusse Kristel Koort, kes sai nii naiste üldarvestuses kui ka N23 vanuseklassis kolmanda koha. Seekord edestasid värsket Eesti juunioride meistrit Ivika Lainevee ja Greete Steinburg. Maris Nurm oli naiste üldjärjestuse kaheksas ja N30 vanuseklassi kolmas.

Idavirulaste kohad: 95. Andrei Iljin, 133. Ivo Tupits, 172. Arvo Sala, 182. Ahti Leppik, 206. Urmas Egorov, 265. Dmitri Pogodin, 289. Vladimir Sidorov, 290. Heiki Meier, 297. Viktor Ðemarin, 356. Illart Jool, 539. Illar Kaasik.

70 km protokoll http://engine.koduleht.net/templates/championchip/files/mdl_files.php/Elva_70_km.htm

Meeskondlik paremusjärjestus http://engine.koduleht.net/templates/championchip/files/mdl_files.php/EEC_Elva_meeste_tiimid.pdf

JRK

Eelmine:
Järgmine: