02.09.2010
Kergejõustik

Jõhvi rahvajooksust osavõtja meelespea

Alustuseks lugege läbi juhend: https://sportiv.ee/index.php?2/6841

Eelregistreerimine
1) Kui olete interneti teel registreerunud neljapäeva, 2. septembri kella 24.00ks, siis on võimalik osavõtumaksu tasuda ja number kätte saada Jõhvi spordihallist kella 9-21ni, samas on võimalik end kirja panna ka neil, kes veel pole seda interneti teel teinud.

2) Interneti teel saab ennast lisaks kirja panna reede, 3. septembri kella 24.00ni. NB! Reedel internetis registreerujad ei kajastu spordihalli nimekirjas, mille administraator saab 2.09 kella 24se seisuga. Eelregistreeruda tasub, sest kohapeal registreerimisel on osalustasu kahekordne. Tillujooks on tasuta.

NB! Kui te olete eelregistreerunud ja teate, et ei saa võistlusest osa võtta, siis palun saatke korraldajatele meil aadressil jooks@johvisport.ee, siis teie nimi eemaldatakse protokollist ja teie numbrit saab kasutada mõni teine jooksja.

Võistluspäev
1. Kui te pole eelnevalt registreerunud, siis tulge Jõhvi spordihalli taga asuvasse võistluskeskusesse varakult, sest registreerimine lõpeb pool tundi enne teie starti.

2. Kui olete juba kirjas, aga pole reedel võtnud numbrit, siis tulge ikkagi natuke enne starti numbrit võtma, sest kehtib reegel, parem vara kui hilja.

3. Võistluspaigas leiate viis lauda.
Kui pole tormi on lauad võistluskeskuses telgi all, vastasel juhul on registreerimine spordihalli fuajees.
1) ühe laua juures on tillujooksu ja energiakõnni registreerijad (sealt saate laenutada ka kepikõnnikeppe), samas lauas toimub ka kõikide distantside lisaregistreerimine; lisaregistreerimisel täidate loetavalt osavõtjakaardi ja annate selle koos osalustasuga korraldajatele;
2) teise laua juures saavad oma numbrid kätte tüdrukute 2 km jooksu eelregistreerijad; 3) kolmanda laua juures saavad oma numbrid kätte poiste 2 km jooksu eelregistreerijad;
4) neljanda laua juures saavad oma numbrid kätte 5 km jooksu eelregistreerijad;
5) viienda laua juures saavad oma numbrid kätte 9 km jooksu eelregisteerijad.
Numbrid saate kätte osalustasu maksmise järel (palve, võtke kaasa täpne raha), lisaks saate võtta numbri kinnitamiseks haaknõelu.
 
4. Enne või pärast numbri kättesaamist saate käia spordihallis, kus võite jätta oma riided kappi ja pärast saate samas ka pesta, see kõik kuulub osalustasu sisse. Mõistagi võite spordihallis käia tribüünil ja vaadata seal avatud Anna Romanenko spordifoto näitust.

5. Kui number käes ja riided kapis, siis on aeg oodata starteri kutset stardipaika. Täpsustatu distantsid on 250 m tilludele, 2 km, 5 km ja 9 km.

6. Distantsil on võistlejate ees rattur, rada on tähistatud puna-valgete lintidega, äraeksimist võimaldavates punktides on kohal rajajulgestajad. Distantsi skeem on aadressil http://www.johvisport.ee/data/e6ea41eca0e93a5d669203c9699713060099a650.pdf ja see on saadaval ka kohapeal infostendil. 9 km rajal on ca 5,3 km peal joogipunkt, jook ootab ka finiðis.

7. Finiðialas konkurendist mööda jooksmine võib lõppeda diskvalifitseerimisega, jõu vahekorrad tuleb selgeks teha distantsi eelneval osal. See punkt ei puuduta tillujooksu, kus aega ei võeta ja finiðiaeda pole. Tillujooksul laske joosta lastel, aega on ei ole vaja neid käest ega jalast finiðisse tirida.
 
8. Finiðis ootab lisaks joogile igat lõpetajat vimpel. Iga võistlusdistantsi (2 km, 5 km, 9 km) 25. lõpetaja (mitte 25 esimest nagu meediast läbi käinud) saab juubelijooksul Põhjaranniku kolme kuu tellimuse. Lisaks jääb mälestuseks rinnanumber ja diplom, mille saab ootamise järel kätte samas, kus oli hommikul registreerimine.

9. Iga vanuseklassi esikolmikut ootab ees autasustamine, kuid ära ei tasu minna ka teistel, sest autasustamise lõppedes on ootamas loosimine, kus sel aastal on toetajatelt välja pandud väga palju auhindu. Loosiauhinna saab aga vaid see, kes loosimise ajal on kohal.

10. Võistluselt koju minnes tasub kiigata Internetti, kus õhtuks on üleval protokoll ning ka pildid. Seda mõistagi juhul, kui tehnika alt ei vea.

Võistluste järgne päev
Võite saata korraldajatele tänusõnad ja ettepanekud, kuidas järgmisel aastal jooks veel paremini korraldada. Seda võite mõistagi teha ka võistluspäeval, mil tasub lisaks õnnitleda Jõhvi spordikooli treeerit Lilia Schmidti, kel sel päeval sünnipäev.

Pühapäeva teises pooles tasub taas seda sammud Jõhvi spordihalli suunas, kus kell 16 kohtuvad Oklahoma ja Ida-Virumaa korvpallurid.

Võistlusjärgne nädal
Tasub oodata Põhjarannikut, kus ühel ilusal päeval ilmub võistluste protokoll, kus sees kõikide vaprate osalejate nimed. Mõistagi tasub nädalalkülastada ka spordiüritusi, neist esimesed on teisipäevane Mäetaguse petangiturniir ja kolmapäeval samas toimuvad maakonna meistrivõistlused jalgrattaspordi eraldistardist sõidus.

Midagi jäi arusaamatuks? Saatke meil aadressil jooks@johvisport.ee või helistage korraldajatele.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: